Incendiu într-un bloc din Constanţa. O femeie a sărit de la etajul 6, din apartamentul în flăcări

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Incendiu într-un bloc din Constanţa. O femeie a sărit de la etajul 6, din apartamentul în flăcări

Eveniment 16 Februarie 2021 / 10:35 1383 accesări
Foto: Captura Youtube

Foto: Captura Youtube

Un puternic incendiu a izbucnit, marţi, într-un apartament situat la etajul şase al unui bloc de pe bulevardul Mamaia, din municipiul Constanţa, cadrele medicale intervenind în prezent pentru salvarea proprietarei locuinţei, o femeie aflată în stop cardio-respirator.

Incendiul a izbucnit în jurul orei 9.15, la etajul 6 al blocului cu 7 etaje pe de Bulevardul Mamaia nr. 90, în zona Spitalului Militar din Constanţa.

Femeia s-a aruncat de la etaj sub privirile mulţimii. Ea a escaladat balconul, disperată, şi s-a aruncat de la înălţime, aterizând la baza blocului.

Victima are 57 ani, iar martorii oculari povestesc că soţul ei nu se afla în apartament când a izbucnit incendiul.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Dobrogea", Anca Chiriţă, la faţa locului, la un bloc cu şapte etaje, au fost mobilizate trei autospeciale de stingere şi o autoscară, incendiul la un apartament de la etajul şase manifestându-se generalizat, cu flacără deschisă şi degajare mare de fum.

"Din păcate avem şi o victimă, o femeie care se află în stop cardio-respirator, sunt trei ambulanţe la faţa locului, se acordă ajutor medical proprietarei apartamentului", a transmis reprezentanta ISU.

Taguri articol


Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1689 secunde