Incendiu la blocul NATO din Murfatlar. 58 de persoane evacuate!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Incendiu la blocul NATO din Murfatlar. 58 de persoane evacuate!

Eveniment 26 Noiembrie 2018 / 11:20 1772 accesări

Aproape 60 de persoane, între care 18 copii, au fost evacuate sau au ieşit singure, luni, dintr-un cămin de nefamilişti din Murfatlar, după ce în imobil a izbucnit un incendiu. Un bărbat a ajuns la spital cu arsuri ale căilor respiratorii.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa, pompierii au fost solicitaţi să intervină, luni dimineaţă, la un incendiu izbucnit într-un cămin de nefamilişti din localitatea Murfatlar.

Focul afecta acoperişul imobilului, iar la faţa locului au intervenit, iniţial, 13 pompieri, cu două autospeciale de stingere şi o autoscară mecanică. La sosirea pompierilor, aproximativ 25 de persoane ieşiseră în siguranţă, dar un bărbat cu arsuri ale căilor respiratorii a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Constanţa.

Ulterior, la incendiu au mai ajuns şase pompieri, cu o autospecială de stingere, de la Detaşamentul Medgidia, focul cuprinzând acoperişul clădirii pe o suprafaţă de aproximativ 200 de metri pătraţi.

”În bloc sunt 33 de garsoniere, dintre care 30 erau locuite. La trei dintre acestea a căzut tavanul. Numărul persoanelor evacuate şi autoevacuate este de 58 - 18 copii şi 40 de adulţi”,spun reprezentanţii ISU „Dobrogea”.

La acestă oră, pompierii intervin în continuare pentru lichidarea incendiului.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1665 secunde