Incendiu puternic! 15 maşini de pompieri şi 97 de specialişti luptă cu flăcările

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Incendiu puternic! 15 maşini de pompieri şi 97 de specialişti luptă cu flăcările

Externe 06 Iunie 2018 / 20:00 1865 accesări

Un incendiu a izbucnit, miercuri seara, în Hotelul Mandarin Oriental din Londra. Un fum dens s-a întins pe o o suprafaţă importantă deasupra Capitalei britanice. Norii groşi de fum au întunecat Londra. Pentru stingerea incendiului au intervenit, miercuri după-amiază, 15 maşini speciale şi 97 de pompieri. Norii de fum groşi au întunecat o parte din Capitala britanică. Pompierii acţionează pentru stingerea incendiului ce a izbucnit în hotelul de 5 stele, din centrul Londrei, Knightsbridge, în această după-amiază, precizează autorităţile britanice citate de The Sun.

Intrarea pe strada care duce spre Knightsbridge a fost închisă temporar publicului pentru a le permite vehivculelor de intervenţie să acţioneze pentru stingerea incendiului. Clienţilor hitelului li s-a cerut să folosească intrarea dinspre Harrods.

Deocamdată, nu se ştie care a fost originea incendiului.

Hotelul Mandarin Oriental este un hotel de lux, de 5 stel, din Londra, din Hyde Park care a fost renovat de curând, lucrările de modernizare constând mai multe milioane de lire sterline.

Hotelul dispune de facilităţi de lux, între care spa şi restaurante celebre din întreaga lume. Regina Elisabetaa II-a a organizat a organizat un eveniment în acest hotel, pentru membri ai unor familii regale străine, în seara dinaintea nunţii prinţului William cu ducesa de Cambridge, în 2011.

Hotelul a anunţat săptămâna trecută pe site că a realizat ”cea mai completă restaurare din cei 115 ani de istorie ai săi”. Transport for London a anunţat că incendiul afectează intrarea şi ieşirea în gara Knightsbridge. "Knightsbridge: în prezent, intrarea din Sloane Street în gară este închisă”, a anunţat TfL pe Twitter, îndemnând ”clienţii să folosească intrarea Harrods”.

Taguri articol


12