Încep Campionatele Naționale de box pentru juniori

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Încep Campionatele Naționale de box pentru juniori

Sport 08 August 2017 / 16:11 528 accesări

La Târgu Jiu, în perioada 8-12 august, sunt programate Campionatele Naționale de box pentru juniori (sportivi cu vârsta de 15-16 ani). La competiție participă aproximativ 200 de tineri pugiliști, iar meciurile au loc în sala de sport a Școlii Gimnaziale „Voievod Litovoi”. Finalele sunt programate sâmbătă, de la ora 11.00.

Cluburile din județul Constanța au o reprezentare destul de redusă la Naționalele din capitala județului Gorj. Clubul Sportiv Farul Constanța (antrenori Mihai Constantin și Marcelică Tudoriu) ar fi trebuit să participe cu doi boxeri, Atila Veli (categoria 48 kg) și Andrei Hristotimos (categoria 63 kg), însă primul, din cauza unui incident stradal nedorit, nu a mai putut să facă deplasarea. În primul său meci, Hristotimos îl va avea ca adversar în faza optimilor de finală pe Eduard Șerban (CSM Zalău).

Clubul Sportiv Năvodari (antrenori Ferodin Ablalim și Marcel Jipeanu) a deplasat doi sportivi la Tîrgu Jiu: Florin Burcea (categoria 50 kg) și Costin Nicolae (categoria 52 kg). Burcea va boxa în primul meci cu Florin Alexandru (SC Muscel), iar Nicolae îl va înfrunta pe David Andreas, reprezentantul gazdelor.

La rândul său, clubul Axiopolis Sport Cernavodă participă cu doi supergrei, care vor evolua la categoria +80 kg. Silviu Dumitru debutează cu Andrei Grigore (CSM Târgoviște), iar Paul Murgu va boxa cu tulceanul Vlăduț Preda.12
Pagina a fost generata in 0.2242 secunde