INCREDIBIL! Cum sunt păcăliți clienții unor magazine Mega Image!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Se-ntâmplă la Constanța INCREDIBIL! Cum sunt păcăliți clienții unor magazine Mega Image!
Social 08 Ianuarie 2019 / 15:05 3942 accesări 3 comentarii

În urma unor controale riguroase desfășurate la magazine „Mega Image“ din Constanța, comisarii Protecției Consumatorilor au depistat o serie de nereguli, unele extrem de grave, punând în pericol sănătatea consumatorilor. De la produse neconforme (lipsă informații, etichete) și până la produse expirate sau unele falsuri (reetichetare produse expirate). CJPC Constanța analizează oportunitatea solicitării către Regională a unei decizii de suspendare a activității pentru o perioadă de la 6 la 12 luni.

În urma unor controale riguroase desfășurate la magazine „Mega Image“ din Constanța, comisarii Protecției Consumatorilor au depistat o serie de nereguli, unele extrem de grave, punând în pericol sănătatea consumatorilor. Mai exact, verificările au fost întreprinse în dimineața de 8 ianuarie, când comisari ai Protecției Consumatorilor Constanța au efectuat o acțiune operativă plecând de la observarea reetichetării sucurilor “fresh” de portocale, care erau, de fapt, expirate. ”Au fost lăsate patru invitații, iar abaterile constatate sunt în mare majoritate repetate, raportându-ne la actele încheiate în ultimele șase luni”, a declarat comisarul șef adjunct al Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Constanța, Horia Constantinescu. De asemenea, au fost descoperite: promoții expirate, traduceri incomplete, informații înșelătoare, lipsa informațiilor, așa cum sunt cerute de actele normative în vigoare, deficiențe majore la raionul de legume-fructe etc. Comisarul șef-adjunct a dat câteva exemple: cafea doar cu aromă; sosuri “de”, dar care conțin doar arome etc. Având în vedere cele de mai sus, CJPC Constanța analizează oportunitatea solicitării către Regională a unei decizii de suspendare a activității pentru o perioadă de la 6 la 12 luni, a anunțat Horia Constantinescu. Este de menționat faptul că, în timpul controlului, s-a încercat “remedierea” unor deficiențe, ajungându-se la lucruri comice, cum ar fi o ciocolată ambalată “pictată manual” (vezi pozele), a adăugat comisarul șef adjunct al Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Constanța. Precizăm că patru magazine Mega Image au fost prinse cu nereguli, la Constanța! Toate produsele cu deficiențe, inclusiv de etichetare sau traducere, au fost retrase de la consum; marfa expirată a fost scoasă definitiv de la vânzare.

Loading...

3 comentarii

Dolph Lundgren 17:37:23 / 08 Ianuarie 2019
ANALfaBEATA vinde mancare EXPIRATA !!!

La magazinele ANALfaBEATA ( alfabeta ) , machidonul armeanu isi pune sclavele angajate sa stearga cu acetona termenele expirate de pe conserve, dupa care stanteaza altele si le rebaga la vanzare !!! Mii de oameni s-au IMBOLNAVIT datorita STRICACIUNILOR si EXPIRATELOR de la ANALfaBEATA, dar NIMENI nu-i face nimic acestui MACHIDON ORDINAR !!!

Răspunde | Raportează | | |+26
flo 12:12:23 / 09 Ianuarie 2019
mizerie

are dreptate cu Alfa Beta,protectia consumatorului sa ia masuri

BOBY 18:05:34 / 10 Ianuarie 2019
MAFIE

In acest oras imputit la propriu toti comerciantii isi fac de cap ..cauza spaga cea de toate zilele ..orasul e condus de machidoni hoti ..bisnitarii de tigari in cardasie cu politia locala ..interlopi etc. din aceasta cauza fug toti de acest oras care arata mai degraba a comuna primitivea..e jale incultura si lipsa de civilizatie la tot pasul orasul pute la propriu o catastrofa ..

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1831 secunde