Instagram îi dă de gol pe cei care îți „fură“ conținutul

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Instagram îi dă de gol pe cei care îți „fură“ conținutul
Tehnologie 13 Februarie 2018 / 23:21 617 accesări 1 comentariu

În curând vei fi informat atunci când un utilizator Instagram face capturi de ecran la povestea ta. Ceea ce deja cunosc utilizatorii Snapchat va deveni o realitate urâtă pentru toți stalkerii Insta: rețeaua socială testează notificările pentru cazurile în care un utilizator salvează conținutul altui utilizator printr-o captură de ecran. Mai exact, când un utilizator face o captură de ecran pentru a salva o imagine sub format Story, acesta primeşte un avertisment care-i spune că la următoarea captură autorul postării va afla. Cu toate astea, nu o să primim o notificare propriu-zisă.

Pentru a aflat cine ne-a furat conținutul trebuie să studiem atent lista de utilizatori care au văzut povestea noastră . Acolo, o mică pictogramă arată cine a făcut o captură de ecran.

Taguri articol
Loading...
loading...

1 comentariu

Pop Mihai 23:44:29 / 13 Februarie 2018
Selectăm moderatori de anunturi

Selectam moderatori de anunturi. Primiti plata pentru fiecare anunt moderat. Trebuie sa verificati anunturile pe care alte persoane le posteaza, apoi sa le aprobati afisarea in sistem. Nu este necesara experienta. Va invatam noi totul. Cereti detalii la adresa de email: miky_n3@yahoo.com

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2252 secunde