Iohannis și Kovesi, cercetați! Vezi cine îi ia la bani mărunți

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Iohannis și Kovesi, cercetați! Vezi cine îi ia la bani mărunți
Politică 11 Martie 2018 / 18:51 572 accesări 3 comentarii

Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD) va discuta, luni, 12 martie, sesizarea redacţiei Lumea Justiţiei (luju.ro) privind eticheta „penali” folosită de preşedintele Klaus Iohannis şi şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi. Președintele CNCD, Asztalos Csaba a precizat că, aşa cum prevede procedura în cazul sesizărilor depuse la CNCD, au fost citate toate părţile. Sesizarea a fost depusă în 19 februarie şi vizează etichetele „penali” şi „inculpaţi” puse de Klaus Iohannis şi Codruţa Kovesi celor care „atacă justiţia”. „Prin asemenea etichete, puse unor persoane aflate în proceduri judiciare, s-a instigat practic împotriva unor persoane care aflate în proceduri judiciare, în loc să beneficieze de prezumția de nevinovăție și să se dea curs plângerilor lor, au fost puse la zidul infamiei, acuzate că atacă sistemul judiciar, înainte că autoritățile în drept să se pronunțe”, consideră cei de la luju.ro. Iată una dintre declarațiile reclamate de jurnaliștii de la „Lumea Justiției”, făcută la bilanțul DNA. „Nişte inculpaţi şi condamnaţi penal, după ce au fost prinşi de instituţiile statului încălcând legea, s-au unit pentru a-i discredita pe cei care i-au cercetat. Aşa cum spune un proverb românesc - minciuna umblă cât umblă, până i se înfundă. Toate aceste acţiuni concertate în plan mediatic nu au şanse de reuşită. Cei care le-au pus la cale sunt cei care au rămas în trecut, care trăiesc cu iluzia că puterea înseamnă privilegii şi se exercită prin abuz”, a spus Klaus Iohannis.

Taguri articol
Loading...
loading...

3 comentarii

Conu Leonida 19:43:26 / 11 Martie 2018
Pentru gigel

Gigele..tot prost ai ramas..

Constantin 21:38:21 / 11 Martie 2018
Pentru Conu Leonida

Da dar astia spalati pe creier nu vor sa gandeasca pt ei...trebuie sa le zica cineva..un popor de batuti in cap..daca il intrebi unde scrie in legislatie de penali o lasa balta..da ma rog..dus cu pluta

NELU Melu 10:34:07 / 13 Martie 2018
FANATIK BASIST ÎMPUȚIT.al PDL-PNL CIUMA GALBENĂ

PENALII sânt in casa voastră la PDL-PNL CIUMA GALBENĂ.... BLAGA. ...Oltean... ORBAN...și ..și K W J. Care Este primul Penal al țări ....Casele. Of casele el și nevăstuică lui ...De familie numeroasă !!!!

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.3226 secunde