Ion Ştefan, al doilea ministru propus care a primit aviz negativ

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
După senatorul Florin Cîțu, desemnat pentru Finanțe Ion Ştefan, al doilea ministru propus care a primit aviz negativ
Politică 30 Octombrie 2019 / 15:29 328 accesări 2 comentarii

Deputatul PNL Ion Ştefan, propus ministru al Dezvoltării de către premierul desemnat, Ludovic Orban, a fost avizat negativ în comisiile reunite pentru Administraţie Publică din Parlament, cu 19 voturi „împotrivă” şi 17 voturi „pentru”, fiind al doilea liberal care a primit un astfel de aviz, după Florin Cîţu, liderul senatorilor PNL, nominalizat la Ministerul Finanţelor. Ion Ştefan a declarat, în cadrul audierii de marţi, că prioritatea sa va fi achitarea tuturor facturilor pentru PNDL 1 şi 2, plus continuarea lucrărilor demarate pe aceste programe.

Ştefan, propus de PNL la Ministerul Dezvoltării şi avizat negativ în comisiile parlamentare, a afirmat că audierea în forurile legislative a fost una corectă şi de bun augur. Liberalul a precizat că a venit să vorbească despre dorinţa sa este de a tranforma administraţia locală într-una 3D. „Audierea de astăzi a fost o audiere corectă, de bun augur, trebuie să fim oameni pregătiţi penru a face faţă provocărilor şi ca atare, astăzi în Comisie am avut şansa să le vorbesc cetăţenilor români despre dorinţa mea de a transforma administraţia locală într-o administraţie 3D. Poate spusele mele sunt luate într-un sens mai uşor dar să ştiţi că PNL se va ocupa şi are ca obiectiv ca administraţia publică să devină 3D”, a afirmat Ion Ştefan, la finalul şedinţei comisiilor în care a primit aviz negativ. „Mi s-a transmis că am beneficiat de un tip de întrebări mai puţin prietenoase, dar un ministru trebuie să reziste şi la asemenea întrebări”, a completat deputatul PNL.

Avizul în comisii este consultativ, ia votul pentru învestirea Guvernului Orban urmează să fie dat în plenul reunit al Parlamentului de luni, de la ora 14.00.

Loading...

2 comentarii

Constantean 07:48:13 / 01 Noiembrie 2019
PNL - partid penal

Daca un om de rând nu-și plătea impozitul pe casa timp de 19 ani mai era liber?

Ct 09:47:10 / 02 Noiembrie 2019
hmmm...

nu pot sa cred ca in partidele mari, nu exista oameni competenti! intrebarea este, de ce nu sunt folositi cei competenti ? din reavointa sau din prostie ?

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2115 secunde