Ion Ştefan, al doilea ministru propus care a primit aviz negativ

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
După senatorul Florin Cîțu, desemnat pentru Finanțe

Ion Ştefan, al doilea ministru propus care a primit aviz negativ

Politică 30 Octombrie 2019 / 15:29 404 accesări

Deputatul PNL Ion Ştefan, propus ministru al Dezvoltării de către premierul desemnat, Ludovic Orban, a fost avizat negativ în comisiile reunite pentru Administraţie Publică din Parlament, cu 19 voturi „împotrivă” şi 17 voturi „pentru”, fiind al doilea liberal care a primit un astfel de aviz, după Florin Cîţu, liderul senatorilor PNL, nominalizat la Ministerul Finanţelor. Ion Ştefan a declarat, în cadrul audierii de marţi, că prioritatea sa va fi achitarea tuturor facturilor pentru PNDL 1 şi 2, plus continuarea lucrărilor demarate pe aceste programe.

Ştefan, propus de PNL la Ministerul Dezvoltării şi avizat negativ în comisiile parlamentare, a afirmat că audierea în forurile legislative a fost una corectă şi de bun augur. Liberalul a precizat că a venit să vorbească despre dorinţa sa este de a tranforma administraţia locală într-una 3D. „Audierea de astăzi a fost o audiere corectă, de bun augur, trebuie să fim oameni pregătiţi penru a face faţă provocărilor şi ca atare, astăzi în Comisie am avut şansa să le vorbesc cetăţenilor români despre dorinţa mea de a transforma administraţia locală într-o administraţie 3D. Poate spusele mele sunt luate într-un sens mai uşor dar să ştiţi că PNL se va ocupa şi are ca obiectiv ca administraţia publică să devină 3D”, a afirmat Ion Ştefan, la finalul şedinţei comisiilor în care a primit aviz negativ. „Mi s-a transmis că am beneficiat de un tip de întrebări mai puţin prietenoase, dar un ministru trebuie să reziste şi la asemenea întrebări”, a completat deputatul PNL.

Avizul în comisii este consultativ, ia votul pentru învestirea Guvernului Orban urmează să fie dat în plenul reunit al Parlamentului de luni, de la ora 14.00.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1882 secunde