Jovetic, împrumutat de Inter la FC Sevilla

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Jovetic, împrumutat de Inter la FC Sevilla

Sport 11 Ianuarie 2017 / 14:08 414 accesări

Clubul spaniol FC Sevilla a anunţat marţi, prin intermediul contului oficial de Facebook, împrumutul fotbalistului muntenegrean Stevan Jovetic, în vârstă de 27 de ani, de la Internazionale Milano. Jovetic va juca la Sevilla până la vară, conducătorii spanioli având şi opţiunea de a-l cumpăra definitiv dacă acesta se va impune. Fostul fotbalist de la Partizan Belgrad şi Fiorentina mai are contract cu Inter până în vara anului 2019. Ca să-l păstreze pe atacantul din Muntenegru, Sevilla va trebui să plătească 14 milioane de euro.

După ce a efectuat vizita medicală, Stevan Jovetic şi-a pus semnătura pe contract. „Am ales Sevilla pentru că joacă în Liga Campionilor şi se luptă la primele locuri în Spania”, a explicat muntenegreanul. Până acum, Jovetic a jucat la Partizan Belgrad, Fiorentina, Manchester City şi Internazionale Milano. Cel mai bun randament l-a avut la Fiorentina, unde a jucat alături de internaţionalul român Adrian Mutu. Jovetic a marcat 40 de goluri şi a oferit 21 de pase decisive, în 134 de meciuri.

Stevan Jovetic a înscris și golul egalizator în meciul România - Muntenegru, încheiat cu scorul de 1-1, pe 4 septembrie 2016, la Cluj, în prima etapă a preliminariilor CM 2018.12
Pagina a fost generata in 0.2853 secunde