Jucătorii Academiei Hagi au primit kitul de echipament pentru sezonul 2020/2021

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal

Jucătorii Academiei Hagi au primit kitul de echipament pentru sezonul 2020/2021

Sport 23 Octombrie 2020 / 09:39 1263 accesări
Continuă surprizele plăcute pentru jucătorii Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi”! (sursa foto: www.academiahagi.ro)

Continuă surprizele plăcute pentru jucătorii Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi”! (sursa foto: www.academiahagi.ro)

Site-ul oficial al Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi” a anunţat că după ce la startul sezonului conducerea a decis eliminarea taxelor lunare și a taxele de echipament, micuții sportivi ai academiei de la țărmul Mării Negre au intrat în posesia kitului de echipament pentru sezonul 2020/2021, chiar și în absența competițiilor oficiale.

Joi după-amiază, în baza de pregătire a Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi”, jucătorii Academiei Hagi (născuți între 2008 şi 2014) au primit gratuit un kit complet de echipament, care include următoarele produse: rucsac, trening de antrenament, trening de prezentare, două tricouri de joc, două șorturi de joc, două perechi de jambiere, fâș (foiță) de antrenament, geacă de prezentare, minge, fes/șapcă.

Festivitatea s-a desfăşurat în prezența lui Gheorghe Hagi, a președintelui Academiei Hagi, Pavel Peniu, a directorilor coordonatori Mihai Stere și Constantin Mareș și a antrenorilor grupelor 2008-2014 (2008 - Stere Banoti, 2009 - Stelian Caluda, 2010 - Cosmin Constantin, 2011 - Ciprian Micu, 2012 - Cătălin Săndulescu, 2013 - Florin Burcea, 2014 - Bogdan Omeag).

„Mulțumim sponsorului principal OMV Petrom și sponsorului tehnic Nike, dar și tuturor partenerilor care s-au asociat cu Academia noastră. Cu toții ne-au sprijinit și ne-au asigurat condiții foarte bune pentru a putea performa”, a declarat Gheorghe Hagi.

„Ați intrat într-o academie de fotbal ne nivel internațional, cu o tradiție de 10 ani. Să vă bucurați de fotbal și cel mai important e să vă asculte mingea. Să purtați cu mândrie acest echipament obținut prin generozitatea sponsorilor noștri”, a fost discursul președintelui Academiei Hagi, Pavel Peniu, pentru micuții fotbaliști constănțeni.



12