Katy Perry dorește lansarea propriei colecții de încălțăminte

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Katy Perry dorește lansarea propriei colecții de încălțăminte
Monden 18 August 2016 / 08:26 319 accesări 0 comentarii

Cântăreața Katy Perry se pregătește să facă primii pași în domeniul modei, lansându-și propria colecție de încălțăminte, în partenariat cu Global Brand, informează 7sur7.be.

Într-un interviu acordat portalului WWD, artista a anunțat că își va comercializa în curând o linie de articole de încălțăminte — sneakersi, sandale și pantofi escarpen. Gama Katy Perry va reflecta stilul îndrăzneț al cântăreței și va propune materiale ca plasticul, vinilul și metalul în amestec cu alte materiale, precum și imprimeuri florale. "Colecția pune în valoare stilul personal al lui Katy Perry, cu detalii remarcabile și mai multe teme distincte, care credem că vor fi pe placul clienților din toată lumea", a afirmat Jimmy Gabriel, președinte în cadrul Global Brands Group.

Disponibile în comerț din primăvara viitoare, noile articole de încălțăminte în stil avangardist vor avea prețuri cuprinse între 59 și 299 de dolari. Katy Perry a creat deja numeroase parfumuri și o gamă de cosmetice în partenariat cu CoverGirl, amintește 7sur7.be.

Taguri articol
Din aceeaşi secţiune Ştiri similare
Vezi mai multe ştiri


Pagina a fost generata in 0.2035 secunde