Laurenţiu Toma va juca în... Guadelupa

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Handbal masculin Laurenţiu Toma va juca în... Guadelupa
Sport 16 Iunie 2019 / 11:14 1652 accesări 4 comentarii

Site-ul oficial al Handbal Club Dobrogea Sud Constanţa a anunţat că Laurențiu Toma, căpitanul echipei de la ţărmul Mării Negre, își face bagajele pentru... Guadelupa. Laurențiu Toma a fost invitat să participe la a doua ediţie a evenimentului „Air Caraibes Cup”, turneu organizat antrenorul francey Didier Dinart, o legendă a handbalului, campion olimpic, mondial și european, ca jucător și ca antrenor. Toma va juca în compania unor vedete ale handbalului francez și mondial, frații Nikola și Luka Karabatic, Laszlo Nagy, Cedric Sorhaindo, Vincent Gerard, Melvyn Richardson, Ludovic Fabregas, Valentin Porte sau Kentin Mahe.

„Este o mare onoare să particip la acest turneu, alături de campioni mondiali și olimpici. Mai ales că sunt singurul român chemat de Didier Dinart. Voi reprezenta clubul, Constanța și România”, a spus Laurențiu Toma pentru site-ul www. hcdobrogeasud.ro.

Competiția se va desfășura sub forma unor meciuri demonstrative, cu participarea echipelor naționale ale Argentinei și Tunisiei, alături de selecționatele locale, Team Air Caraibes și Team Guadelupe. Meciurile se vor disputa la 22 iunie și la 26 iunie.

Loading...

4 comentarii

Suporter 12:18:12 / 16 Iunie 2019
?

Dar de la echipa e noutati aveti ?

doar 16:13:09 / 16 Iunie 2019
plecari

la echipa avem doar plecari. de adus, maxim de la calarasi

Marin Florin 18:05:42 / 18 Iunie 2019
Transferuri?

Bun venit la, VICTOR VARTIC la HCD Constanta !! Cel mai bun! Hai cu titlul!!

Calafeteanu 18:10:51 / 18 Iunie 2019
Primul transfer ?

Primul transfer e Victor Vartic ?!? Jalnic,boss. Asta i moldovean? Vine și vărul lui Karabatic?

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2297 secunde