Legea vaccinării s-ar putea modifica

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Legea vaccinării s-ar putea modifica
14 Noiembrie 2017 / 16:01 457 accesări 0 comentarii

Decizie de ultimă oră în Parlament despre legea vaccinării. Mai mulţi parlamentari vor să schimbe legea în aşa fel încât românii să poate alege dacă-şi vaccinează copiii sau nu.

Deputatul PSD Cristina Dumitrache, iniţiatorul acestor modificări la legea vaccinării, susţine că sunt articole abuzive care trebuie eliminate din această lege. Culmea e că legea a apărut tocmai ca să îi oblige pe părinţi să îşi vaccineze.

"În forma in care a ajuns la noi la Camera, pot să spun că au fost o serie de articole care ne-au trezit ingrijorari. Este vorba de articolul 40, care la litera "e" prevede că un părinte care a refuzat în repetate rânduri vaccinul poate fi decăzut din drepturile părinteşti. E o masura excesiva si abuziva", a spus Cristina Dumitrache, potrivit România TV.

Deputatul susţine că soluţia ar fi eliminarea acestor articole care ar duce la care ar duce la situaţii inacceptabile şi abuzive.

Taguri articol

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2331 secunde