Liceul Teoretic „Nicolae Bălcescu“, în straie de sărbătoare

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Liceul Teoretic „Nicolae Bălcescu“, în straie de sărbătoare
Educație 07 Decembrie 2017 / 16:55 1159 accesări 0 comentarii

Pe 6 decembrie a fost zi sărbătoare pentru elevi, profesori și pentru personalul administrativ al Liceului Teoretic „Nicolae Bălcescu“ din Medgidia. Ziua școlii a fost marcată prin activități didactice, acțiuni caritabile și activități sportive. Potrivit unui comnunicat de presă, deschiderea festivă a fost un prilej de rememorare a realizărilor din anul care a trecut. Elevii LTNB au participat la numeroase olimpiade școlare: 3 premii I, 11 premii II, 12 premii III și 24 mențiuni. „La etapele naționale ale olimpiadelor școlare am avut un număr de 6 elevi calificați, iar rezultate deosebite au fost: un premiu special la limba latină și o mențiune specială la limba franceză. Foarte mulți elevi au participat la concursuri școlare și amintim aici rezultatele deosebite obținute de elevii noștri la concursurile internaționale Nasa Space Settlement, Infomatrix și Ecofest Junior“, au precizat reprezentanții unității școlare.

După deschiderea festivă au urmat activitățile desfășurate la clasă cu elevii: o competiție culinară, concurs „Capcanele limbii române“, modele literare antice, ora de programare, expoziție de fotografii, fizica distractivă, premiile Nobel în știință, matematicieni ce poartă numele de Nicolae, English with laughter, Skills for life.

Vizita la Grădinița Mircea-Vodă a fost o altă activitate derulată de ziua școlii, unde elevii clasei a VIII-a LTNB însoțiți de profesorul diriginte au fost ajutoarele lui Moș Nicolae, dăruind copiilor dulciuri, jucării și hăinuțe, pentru al patrulea an consecutiv.

Nici activitățile sportive nu au fost neglijate în această zi. Nouă echipe ale liceului au participat la ”Cupa LTNB la fotbal” iar câștigătorii, felicitați de toți cei prezenți la finală, au fost elevii clasei a XII-a B.

Ziua s-a încheiat cu o petrecere tematică unde participanții au venit costumați și cele mai frumoase costume au fost premiate.

Din aceeaşi secţiune Ştiri similare
Vezi mai multe ştiri


Pagina a fost generata in 0.1902 secunde