Liderii UE sunt surzi la gemetele celor ajunşi în puşcărie din cauza abuzurilor Laurei Kovesi

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Călin Popescu Tăriceanu: Liderii UE sunt surzi la gemetele celor ajunşi în puşcărie din cauza abuzurilor Laurei Kovesi
Politică 19 Septembrie 2019 / 19:04 562 accesări 10 comentarii

Călin Popescu Tăriceanu a declarat că liderii europeni sunt „surzi la gemetele celor care au ajuns în puşcărie” din cauza abuzurilor comise de Laura Codruţa Kovesi şi a sistemului care o ţine în funcţii.

„Laura Codruţa Kovesi a fost votată azi în reuniunea COREPER pentru poziţia de procuror şef al Parchetului European, printr-un proces strict politic care nu are nimic de a face cu performanţa. Din nou dubla măsură pe care semnalat-o permanent a prevalat: ce nu ne este permis nouă este perfect acceptabil la Bruxelles”, a scris Călin Popescu Tăriceanu, joi, pe Facebook.

Liderul ALDE a adăugat că este mândru că va ajunge în această funcţie Kovesi, la fel cum a fost mândru atunci când „dictatorul odios” Ceauşescu a fost plimbat cu trăsura de Regina Angliei.

„Dacă sunt mândru că un român a ajuns în această funcţie? Sunt mândru. Sunt, dacă vreţi, la fel de mândru pe cât am fost de Ceauşescu atunci când l-a plimbat Regina Angliei cu trăsura. Eram tânăr, aveam 26 de ani şi nu mă puteam împiedica să mă gândesc cum putea lumea liberă să onoreze în felul acela un dictator odios, cum putea presa britanică să scrie atâtea elogii la adresa tiranului, cum au putut academiile britanice să-i umple analfabetei Elena Ceauşescu “codoi” desaga cu titluri...”, a completat Tăriceanu.

„Am aflat când m-am mai „copt”. Britanicii nu erau fermecaţi de personalitatea lui Ceauşescu. Ei voiau doar să-şi tragă nişte miliarde de la România pentru economia lor, gripată prin unele sectoare. Desigur, au constatat mai apoi pe pielea lor că nu se puteau face afaceri cu un individ precum Ceauşescu, dar asta e deja altă poveste”, a completat preşedintele ALDE.

El a precizat că istoria se repetă, câteva decenii mai târziu, deoarece UE ajunge să promoveze într-o funcţie de răspunde un personaj care nu are simţul răspunderii.

„Câteva decenii mai târziu, istoria se repetă, iar UE alege să promoveze într-o funcţie de maximă responsabilitate un personaj care s-a dovedit pe parcursul carierei sale oricum numai responsabil nu. Nu sunt mândru că promovarea Laurei Codruţa Kovesi reprezintă, în fapt, un triumf al mediocrităţii, al slugărniciei, al duplicităţii, o celebrare a victoriei grupărilor oculte asupra statului de drept. O unealtă folosită împotriva democraţiei la Bucureşti e mutată la Bruxelles spre a fi folosită în acelaşi mod”, a explicat Tăriceanu.

Acesta a mai spus că Laura Codruţa Kovesi, după ce a distrus justiţia din România, este acum chemată „să distrugă şi Justiţia europeană”.

„Degeaba am tras semnale de alarmă, liderii europeni sunt surzi la ele, precum si la gemetele celor care au ajuns în puşcărie din cauza abuzurilor înfăptuite de Laura Codruţa Kovesi şi a sistemului care o ţine în funcţii. După ce a nenorocit Justiţia din România acum este chemată să distrugă şi Justiţia europeană. Lideri ai Uniunii, să nu ziceţi că nu v-am spus!”, a conchis Tăriceanu.

Ambasadorii statelor membre ale UE au votat, joi, pentru desemnarea Laurei Codruţa Kovesi în funcţia de procuror-şef european. Au existat 17 voturi „pentru” din totalul de 22 de voturi exprimate.

Loading...

10 comentarii

ady 08:05:06 / 20 Septembrie 2019
daca taceai .......la guvernare ramaneai

Ne pare rau ca nu ai intrat si tu acolo sa gemi (acu o faci de oftica) ca ai destule dosare la activ si au votat colegii impotriva ridicarii imunitatii,vorba aia o mina o spala pe alta ,dar nu prea tirziu si precis ai cotomanit ceva si din fonduri UE.

Wc johabis...Cruduta..koldea basescu 13:21:49 / 20 Septembrie 2019
TRADATORII DE TARA

...EXCELENT COMENTARIUL LUI CP TARICEANJ...Asa estr Romania a fost un cobai .

Ady...minune 14:20:30 / 20 Septembrie 2019
..UE NU E....SURDA !!!!

UE...USA...RFG...Au stiut ,cu ACORDUL LOR sa u intamplat ele mai grave incalcari ale drepturilor roamnilor...Si anume XREPTUL LA UN PROCES ECHITABBBIILLLL !!!!..CAND PARLAMENTARIII PSD SI ALDE AU SPUS IN P.E. ....CA IN ROMANIA SAU SEMNAT PROTOCOALE SECRETE FARA STIREA PARLAMENTULUI INTRE SRI..SI DNA Parlamentarii UE nu au ramas SURPRINSI PT CA EI STIAU ACEST ...LUCRU ...ULTERIOR C.C.R..SA PRONUNTAT :...CA a ele protocoale sant ILEGALLLLE !!!..IAR ASTAZI CEA CARE LEA SEMNAT ESTE.....AVANSATA !!!!..In ce cacat am intrat cand am semnat aderarea la....U.E !!!!!!!?...INTREBARE ...Ce se va intampla atunci cand Portocala si Onea vor spune ca ...AU INDEPLINIT NISTE ORDINNNEEE venite de la Coveshi ca sa l paradeasca pe ....Ghita !!!?..Sau Portocala si Onea vor fi declarati de wc johanis EROII NATIONALLLLI ...Dupa care vor lua drumul Bruxellului la comanda lui .....Co veshi !!!!!?...

Nicu duru 15:43:30 / 20 Septembrie 2019
Limbricul oligofren..

Asai ca este greu de digerat?? Kovesi la Bruxelles... Pe 26 mai ati cazut in anonimat.. Partidul de penali este in dezintegrare... Sictir mai maimuta..

Dan 18:28:07 / 20 Septembrie 2019
Ce hahalera !

Ce mizerabil ! Ce libidinos penal , acest Tariceanu - neam de securist si sinecurist notoriu ! Gusterul a furat tara la greu si PSD-ul i-a oferit protectie , asa cum talharilor , violatorilor , criminalilor si coruptilor le-a dat imunitate si privilegii neasteptate ... Panarame si cazaturi ! Lindicului oligofren , marlan si cretin pictat muie la greu ! MORTI MATI LUATEAR DRACU HAI SICTIR !

PT Sustinatorii pdl PNL CIUMA ROSIE 15:27:50 / 21 Septembrie 2019
SI....PETROV !!!

Nenorocitilor voi santeti mai vinovati decat Petrov !!!!..Pentru ca INCA sutineti un sistem ticalosit creat de TURNATORUL TRAIAN BASESCU !!!..PETROV ia CREAT pe Co veshi si Koldea .G.I.P..Prin Mugur Ciuvica a descoperit inca din 2004 ca Traian Basescu a fost un TURNATOR SECURIST..Si totusi la-ti ales .AZI sa facut dreptate.Da cum ramane cu ...VOI !!!!?..Trebuie ca sa va eutanasiem ca altfel AZI sustineti PRIMUL PRESEDINTE PENAL hot de case cu acte false ,care la fel ca traian basescu a MINTIT ca nu are probleme cu LEGEA !!!...SI PENTRU MARTURIE MINCIUNOASA PETROV SI WC JOHANIS VOR INTRA LA PUSCARIE...La fel acesta IMPOSTOARE COVESHI CARE ARE DOSARE PENALE LA FEL CA.... CEI DOI DE MAI SUS PENTRU MARTURIE MINCIUNOASA ...LUARE DE MITA (de la Ghita )...ABUZ IN SERVICIU ...SI REPRESIUNE NEDREAPTA ( cazul Portocala si Onea care au "actionat" la COMNANDA SEFEI ...LULUTA !!!!...Ce frumos ...Ce onare va avea sa fie incatusata din functia de......PROCUROR SEF ...EUROPEAN !!!!!....TOATE PERSOANELE NUMITE DE PETROV IN JUSTITIE SAU POLITICA AU ACTIONAT LA COMANDA LUI INCALCAND LEGEA FORMAND UN STAT PARALEL CU CARE AU FRAUDAT ALEGERI ,SENTINTE !!!!!...DIN 2004 A3 A INFORMAT DESPRE PETROV..2004 !!!!..PETROV TREBUIE URGENT INCATUSAT LA PUSCARIE PE VIATA PT CA A SCHIMBAT DESTINUL TARII SI ROAMANILOR INTRU-UN MOD SECURIST ASA CUM A FOST INVATAT...NU SE POATE CA O UNEALTA A LUI (COVESHI) CARE A PUS UMARUL LA DISTRUGEREA STATULUI DE DREPT SA AJUNGA.....PROCUROR SEF AL EUROPEI..

nicu duru 16:02:48 / 21 Septembrie 2019
Limbricul oligofren...

Va muta mai dobitocule?? Din Palazu Mare va muta direct la spitalul regional construit de penali din PiZeDe..Esti mai prost decat prevede legea.. Sictir..

Acest comentariu a fost marcat ca fiind necorespunzător de mai mult de 5 utilizatori. Drept urmare, nu poate fi afişat. Dacă totuşi doriţi să vizualizaţi conţinutul acestui comentariu, faceţi click pe acest text.

Niku kuru un arici pansat 18:32:34 / 21 Septembrie 2019
Un idioit.

Un Arici Pansat care inca doarme cu poza lui Petrov sub perna...Um idiot care inca crede ca pdl pnl ciuma Rosie reorezinta PNL.!!!!...Fututui Mortiii matii de javra imputita..ACEST WC JOHANIS ESTE ...URMASUL LUI PETROV..WC JOHANIS PRIMUL PENAL AL TARII CULEGE ROADELE "munciii"lui Petrov !!!!!..Un sistem Ticalosit care are in centrul presedintele Romaniei .ASTA A CONSTRUIT PETROV.

Pt basistii johanistiii 22:31:10 / 21 Septembrie 2019
Ai pdl pnl ciuma rosie

Sa ma cac pe mortii vostrii de arici pansati..Nici acum dupa ce sa demostrat clar ca ati sutinut un TURNATOR SECURIST UN SITEM TICALOIST CARE A FOST CREAT IN JURUL LUI...CUM GURA MORTILOR VOSTRII A FOST LASAT ACEST CRIMINAL SA OBTINA MANDATE DE PRESEDINTE DE DOUA ORI !!!!....ACELASI SISTEM TICALOSIT LA CREAT ACUM PE WC JOHANIS. SI....USR..FOSTII TORTIONARII AU ACUM DOUA PARTDE DE ...DREPTA ..PNL...SI ...USR

ARABU 07:05:55 / 26 Septembrie 2019
Pentru PT Sustinatorii pdl PNL CIUMA ROSIE

Dute ma dracu de nenorocit cu ghita si toti coruptii tai, tu esti rupt in cur, nu ai cu ce bea apa si le tii partea la toti hotii, sau faci parte si tu din aparat, angajat la primarie ceva ? se apropie clipa cand veti fi toti maziliti HOTILOR . HUOOOOOOOOOOOO.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1754 secunde