Liderul grupului ALDE din Parlamentul European cere excluderea partidului lui Tăriceanu

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Liderul grupului ALDE din Parlamentul European cere excluderea partidului lui Tăriceanu

Tăriceanu îl pune la punct: „Guy Verhofstadt minte: Grupul ALDE din PE nu a luat niciodată în considerare excluderea ALDE România"
Politică 26 Aprilie 2019 / 06:56 546 accesări

Tăriceanu: "Miniuna privind excluderea partidului din ALDE Europa este folosită de liderul grupului ALDE din PE, Guy Verhofstadt, în scopuri electorale"

Tăriceanu:

Guy Verhofstadt

Guy Verhofstadt

Liderul grupului ALDE din Parlamentul European (PE), Guy Verhofstadt, a transmis, joi, într-un mesaj pe Twitter, că se aşteaptă ca ALDE european să excludă oficial partidul condus de Călin Popescu Tăriceanu, motivând că situaţia României continuă să regreseze.

„Din păcate, situaţia din România continuă să regreseze. Grupul ALDE a decis la începutul lunii aprilie să excludă ALDE România. Ne aşteptăm ca ALDE european să facă paşi în această direcţie şi să îi excludă oficial din partid, cât mai repede posibil”, a scris Guy Verhofstadt, joi pe Twitter.

Reacţia lui Călin Popescu Tăriceanu

Reprezentanţii ALDE au transmis, joi pe Twitter, că Guy Verhofstadt minte în legătură cu excluderea partidului condus de Călin Popescu Tăriceanu din ALDE european, din ambiţia de a obţine funcţii europene, însă această dorinţă nu justifică minciunile sale.

„Guy Verhofstadt minte: Grupul ALDE din Parlamentul European nu a luat niciodată în considerare şi evident nu a decis niciodată să excludă ALDE România. Acest lucru nu se putea întâmplă, deoarece statutar suntem membri ai partidului ALDE. Ambiţia lui Verhofstadt pentru funcţii europene nu justifică astfel de minciuni”, au scris reprezentanţii ALDE, joi seară pe Twitter.

Tăriceanu a declarat că minciuna privind excluderea partidului său din ALDE Europa este folosită de liderul grupului ALDE din PE, Guy Verhofstadt, în scopuri electorale. Călin Popescu Tăriceanu aadăugat că subiectul nu îl influenţează în niciun fel, precizând că nu ia în calcul schimbarea familiei europene a ALDE România.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.2156 secunde