Liviu Dragnea a dat în judecată Inspecţia Judiciară

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Liviu Dragnea a dat în judecată Inspecţia Judiciară
Justiție 23 Iulie 2019 / 17:42 543 accesări 2 comentarii

Fostul preşedinte PSD, Liviu Dragnea, care execută în prezent o pedeapsă de 3 ani şi 6 luni la Penitenciarul Rahova după condamnarea din dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman, a dat în judecată Inspecţia Judiciară la Curtea de Apel Bucureşti. Liviu Dragnea cere magistraţilor Curţii de Apel Bucureşti anularea unei rezoluţii a Inspecţiei Judiciare. Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că este vorba despre o rezoluţie a Inspecţiei Judiciare prin care a fost clasată o plângere depusă de fostul preşedinte PSD ce vizează activitatea procurorului DNA Alexandra Lăncrănjan. Inspectorii care au analizat plângerea lui Liviu Dragnea au ajuns la concluzia că nu există indicii privind săvârşirea unei abateri disciplinare, prin urmare a fost dată soluţia de clasare, contestată acum de fostul lider PSD. Solicitarea lui Liviu Dragnea a fost înregistrată luni la Secţia de contencios administrativ a Curţii de Apel Bucureşti, nefiind alocat încă un termen de judecată.

Loading...

2 comentarii

Catalin 23:32:55 / 23 Iulie 2019
Deci ...

... este vorba despre o contestatie la rezolutia data de catre procurori . Nimic mai mult ! Instanta se va pronunta pe legalitatea actelor procurorilor , in contradictoriu cu dovezile materiale prezentate de catre Livache Deliormaneanul ... Oare , crede puscariasul ca va scapa de inchisoare continua in urmatorul mileniu ? Oricum , s-a dus din politica mioritica , definitiv si ... ca un prost !

ady 08:24:37 / 24 Iulie 2019
asta inca nu tace

Vine Kovesi la parchetul european si deschide si dosarul Tel Drum ,sursa averii a multora din gasca astuia inclusiv unii de prin Constanta aflatii deja la pirnaie linga care o sa intre altii,atunci da vor scapa in urmatorul mileniu .

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2842 secunde