Marca poștală „Simona Halep, un campion de marcă”

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Marca poștală „Simona Halep, un campion de marcă”
Sport 30 August 2018 / 21:01 1184 accesări 1 comentariu
Sursa foto: www.romfilatelia.ro

Sursa foto: www.romfilatelia.ro

Primul trofeu de Grand Slam cucerit de Simona Halep în cariera sa în circuitul WTA va rămâne imortalizat şi pentru filatelişti, fiind lansată marca poștală „Simona Halep, un campion de marcă”, pentru a fi evidențiată performanţa tenismenei constănţene de la Roland Garros, din ziua de 9 iunie 2018.

„Pentru a onora performanţa unei mari jucătoare de tenis, Romfilatelia introduce în circulaţie emisiunea de mărci poștale Simona Halep, un campion de marcă. Timbrul emisiunii de mărci poștale reproduce o secvență dintr-un meci al Simonei Halep, iar coliţa dantelată ilustrează momentul ridicării triumfale a trofeului cucerit la Roland Garros.

Simona, locul 1 WTA, cucerește Parisul și își adjudecă primul turneu de Grand Slam din cariera sa de jucătoare profesionistă, la 40 de ani distanţă de succesul altei românce, Virginia Ruzici, și la 10 ani de la victoria obţinută la junioare, învingând-o, într-un meci fantastic, pe americanca Sloane Stephens cu scorul de 3-6, 6-4, 6-1”, este mesajul postat pe site-ul www.romfilatelia.ro.

Loading...

1 comentariu

nae 07:21:43 / 31 August 2018
tipic epocii de aur

L-a platit singura dupa atitea batai incasate poate scoate si cu astea un timbru,n-m mai auzit asa ceva pe tot globul, au ce ride toate jucatoarele.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1495 secunde