Masacru evitat în SUA : O femeie a împuşcat mortal un bărbat care deschisese focul asupra unei mulţimi de oameni

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Masacru evitat în SUA : O femeie a împuşcat mortal un bărbat care deschisese focul asupra unei mulţimi de oameni

Externe 28 Mai 2022 / 18:24 1049 accesări

O femeie, care deţinea o armă în mod legal, a împuşcat mortal un bărbat care tocmai deschisese focul asupra unei mulţimi de oameni cu o armă de asalt în oraşul Charleston Virgina de Vest.

Atacatorul, un bărbat de 37 de ani pe nume Dennis Butler, care avea cazier şi mai multe infracţiuni la activ, a fost ucis după ce a încercat să tragă într-un grup de aproximativ 40 de persoane care sărbătoreau o aniversare.

Dennis Butler a scos o armă de asalt AR-15, în timp ce se afla în maşină, şi a deschis focul asupra persoanelor adunate la petrecere, după ce fusese avertizat anterior să conducă mai încet deoarece în zonă se aflau mai mulţi copii care se jucau.

O femeie aflată în apropiere, al cărei nume nu a fost făcut public, a tras în direcţia atacatorului şi l-a ucis cu mai multe focuri de armă. Femeia respectivă nu lucrează în poliţie sau în vreuna din structurile de forţă ale statului american, a precizat poliţia.

„Este doar o membră a comunităţii noastre care purta arma în mod legal”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei.

Conform poliţiei locale, reacţia femeii - care nu va fi pusă sub acuzare - a salvat vieţi şi a împiedicat provocarea unui nou măcel, la doar câteva zile dupămasacrul din Texasunde 19 copii şi doi adulţi au fost împuşcaţi mortal într-o şcoală.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1451 secunde