Minor cu maşină de lux, reţinut de poliţiştii din Năvodari!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Minor cu maşină de lux, reţinut de poliţiştii din Năvodari!
Eveniment 16 Mai 2016 / 21:30 1332 accesări 0 comentarii

Pentru un puşti în vârstă de 17 ani din Ovidiu, fiu de interlop, nu există lege şi interdicţii. Minorul s-a urcat luni la volanul unui bolid de lux şi a pornit la plimbare.

Conform unor surse, în maşina marca Audi A6 pe care o conducea, îi ţinea companie bunicul lui. Bătrânul era mândru nevoie mare de talentul de şofer înnăscut al nepotului.

Ajuns în Năvodari, „prinţul” cu Audi a fost oprit de un poliţist. Acesta şi-a dat seama imediat că tânărul este minor. Agentul i-a cerut băiatului să iasă din maşină, dar puştiul nici nu a vrut să audă. Sfidător, a demarat în trombă, chiar de lângă poliţist. Fuga lui nu a durat prea mult.

La doar câteva ore, minorul a fost prins şi reţinut de agenţii Poliţiei din Năvodari.

Marţi, tânărul teribilist va fi prezentat magistraţilor Judecătoriei Constanţa cu propunere de arestare preventivă. Potrivit unor surse, tatăl băiatului este un vechi client al poliţiei. Acesta se află acum în puşcărie.

Taguri articol
Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.203 secunde