Mobilizare pentru prinderea bărbatului care a împuşcat mortal un poliţist

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Mobilizare pentru prinderea bărbatului care a împuşcat mortal un poliţist
Eveniment 02 Iunie 2019 / 18:49 2313 accesări 1 comentariu

Zeci de poliţişti şi jandarmi înarmaţi au ajuns în localitatea Izvin, de unde au început căutările pentru prinderea bărbatului care duminică a împuşcat mortal un poliţist. În judeţ, au fost organizate mai multe filtre ale Poliţiei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că poliţistul ucis avea 43 ani şi era angajat în cadrul postului din oraşul Recaş.

Bărbatul care l-ar fi împuşcat pe poliţist este, potrivit aceloraşi surse, Marcel Ionel Lepa, de 47 de ani, din oraşul Lugoj, care era dat în urmărire internaţională pentru tâlhărie.

Conform oamenilor legii, poliţiştii din cadrul IPJ Timiş se aflau în căutarea bărbatului dat în urmărire internaţională. Aceştia l-au depistat pe suspect într-o casă din localitatea Izvin.

Poliţiştii, unii îmbrăcaţi în civil, au înconjurat imobilul, iar suspectul a sărit pe un geam, moment în care a dat faţă în faţă cu poliţistul pe care l-a împuşcat. Acesta ar fi fost atins de două gloanţe în zona pieptului şi a gâtului, iar echipajul medical sosit la faţa locului a încercat manevre de resuscitare, însă fără succes.

Ulterior, ceilalţi colegi ai poliţistului au pornit în căutarea suspectului, iar bărbatul a intrat într-o curte din localitate, de unde a încercat să fure o maşină. Nu a reuşit, pentru că un poliţist l-a ajuns din urmă şi a tras mai multe focuri de armă asupra suspectului, reuşind să-l rănească în zona umărului.

Bărbatul a reuşit însă să fugă şi este căutat acum de echipe de poliţişti şi jandarmi în tot judeţul.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1884 secunde