Momente de panică la City Mall! Un tavan s-a prăbușit!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Momente de panică la City Mall! Un tavan s-a prăbușit!

Eveniment 01 Decembrie 2017 / 09:32 3064 accesări

O bucată de tavan s-a prăbuşit, joi seară, la City Park Mall din municipiul Constanţa. Din fericire, în momentul respectiv, în zona incidentului nu se afla nicio persoană. Reprezentanţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă spun că nu au existat solicitări în urma acestui incident, neexistând persoane rănite.

Potrivit martorilor, incidentul s-a produs din senin, bucăţi mari din tavan prăbuşindu-se pe un culoar, pe întreaga lăţime a acestuia.

Din fericire, nicio persoană nu se afla acolo în momentul respectiv.

Deocamdată nu se cunosc cauzele care au dus la prăbuşirea tavanului, dar unul dintre cei care au magazine închiriate în mall a declarat că bucata respectivă din tavan ar fi fost reparată de curând.

În urmă cu câteva săptămâni, un alt incident a avut loc la acelaşi mall, după ce a izbucnit un incendiu la unul dintre magazine.

Evenimentul a avut loc după ora 22, când mallul era închis, atunci fiind evacuate câteva zeci de persoane care se aflau la cinematograf la ora respectivă, neexistând nici atunci persoane rănite.

Reprezentanții mall-ului aruncă vina asupra constructorului

" În această perioadă, coordonăm o serie de lucrări de reamenajare a centrului comercial, iar incidentul s-a petrecut, după concluzia unei prime evaluări, în urma unui montaj instabil realizat de echipă contractată pentru aceste lucrări. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită.

Regretăm acest incident și le cerem scuze clienților noștri pentru această situație de risc. Pentru noi siguranță celor care ne trec pragul este mereu o prioritate, astfel că echipa noastră s-a mobilizat imediat pentru îngrădirea zonei și securizarea clienților, precum și reverificarea riguroasă a tuturor spațiilor din cadrul centrului comercial. Mai departe, vom investiga cu atenție cauza acestui incident și ne vom asigura că toate măsurile ce se impun să fie luate", au transmis reprezentanții City Mall într-un comunicat.12
Pagina a fost generata in 0.2533 secunde