Naţionala de fotbal pe plajă a României s-a calificat la Jocurile Europene de la Minsk

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Calificată în finala turneului de promovare în Divizia A din Liga Europeană Naţionala de fotbal pe plajă a României s-a calificat la Jocurile Europene de la Minsk
Sport 08 Septembrie 2018 / 19:25 715 accesări 0 comentarii
Antrenorul-jucător Marian Măciucă a înscris de trei ori în poarta norvegienilor

Antrenorul-jucător Marian Măciucă a înscris de trei ori în poarta norvegienilor

Reprezentativa de fotbal pe plajă a României este la un pas de revenirea în Divizia A a Ligii Europene, ajungând în finala turneului de promovare găzduit de localitatea italiană Alghero. Sâmbătă, tricolorii au făcut pasul în finala de duminică, în care vor întâlni Germania, de la ora 16.00. România şi-a asigurat şi prezenţa la Jocurile Europene de la Minsk, turneul de fotbal pe plajă fiind programat în perioada 25-29 iunie 2019.

Partida cu Norvegia, disputată sâmbătă dimineaţă, s-a încheiat cu victoria formaţiei noastre, scor 6-3, după ce norvegienii au condus cu 2-0 şi 3-2. Marian Măciucă (de la FC Farul Constanţa), antrenorul-jucător al tricolorilor, a marcat de trei ori, „omul-foarfecă” înscriind de două prin acest procedeu, iar Daniel Zaharia (Axiopolis Cernavodă), de două ori, şi portarul Andrei Neag (FC Valencia) au completat lista marcatorilor pentru România.

În celălalt joc din grupă, Anglia şi Bulgaria au încheiat la egalitate, scor 3-3, la finalul timpului regulamentar de joc, după cele trei reprize. După prelungiri scorul s-a menţinut egal, 4-4, iar la loviturile de departajare s-a impus Bulgaria, cu scorul de 2-0.

Clasament Grupa 2: 1. ROMÂNIA 6p, 2. Bulgaria 4p, 3. Anglia 3p, 4. Norvegia 0p.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1502 secunde