Nevoiașii Constanței vor primi tichete sociale!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Programul „Respect“ intră în vigoare

Nevoiașii Constanței vor primi tichete sociale!

Administrație 20 Mai 2016 / 21:44 3725 accesări
Primarul interimar al Constanței, Decebal Făgădău: „În următoarele 20 de zile, nevoiașii vor primi acasă tichetele aferente lunilor februarie, aprilie și mai”

Primarul interimar al Constanței, Decebal Făgădău: „În următoarele 20 de zile, nevoiașii vor primi acasă tichetele aferente lunilor februarie, aprilie și mai”

Veste bună pentru nevoiașii constănțeni. Primarul interimar al Constanței, Decebal Făgădău, a anunțat, pe facebook, că a semnat, vineri, dispoziția privind acordarea tichetelor valorice pentru lunile februarie, aprilie și mai, precum și contractul privind acordarea tichetelor. „Practic, în următoarele 20 de zile, toți beneficiarii vor primi tichetele acasă”, a scris Făgădău. Amintim că, în luna februarie, consilierii locali au decis, în cadrul programului „Respect”, să înlocuiască pachetele cu alimente cu tichete de masă. Bonurile valorice vor fi acordate vârstnicilor cu pensii mai mici de 1.000 de lei, persoanelor de peste 60 de ani care nu au venituri, celor cu dizabilități, asistaților social și persoanelor care nu au nicio sursă de venit. Ei vor primi prin poștă, de opt ori pe an, câte patru tichete în valoare totală de 40 de lei (1 bon = 10 lei) cu care își pot achiziționa toate alimentele de care au nevoie. Voucherele sunt distribuite în lunile februarie, aprilie, iunie, august, octombrie și decembrie. Suplimentar, sunt acordate tichete valorice în lunile mai și noiembrie. Decebal Făgădău a afirmat că beneficiarii vor putea să își achiziționeze cu bonuri doar alimentele de bază, în niciun caz alcool, țigări sau produse nealimentare. „Vom monitoriza consumul și, în cazul în care depistăm un magazin care acordă produse nealimentare în baza tichetelor de la Primărie, vom anula colaborarea cu unitatea respectivă”, a punctat primarul interimar.12
Pagina a fost generata in 0.1934 secunde