Nu doar bărbaţii fac scandal! Ordine de protecție pentru ambele sexe

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Emise de poliţiştii constănțeni

Nu doar bărbaţii fac scandal! Ordine de protecție pentru ambele sexe

Eveniment 24 Martie 2019 / 16:33 523 accesări

În zilele de 22 şi 23 martie, trei ordine de restricţie au fost emise de poliţiştii constănţeni. Motivaţia este, în toate cele trei cazuri, scandalul! Mai precis, în jurul orei 18.00, la data de 22 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției 3 au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 50 de ani, din municipiul Constanța, despre producerea unui scandal la domiciliu. Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat un bărbat, în vârstă de 49 de ani, care, pe fondul consumului de alcool, și-a agresat fizic concubina. Polițiștii constănțeni au emis ordin de protecție provizoriu și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Următorul ordin de restricţie a fost emis... invers. Cu alte cuvinte, un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din municipiul Constanța, a sunat, la data de 23 martie a.c., ora 18.30, la Secția 5, sesizând poliţiştii în ce priveşte un scandal la domiciliu. Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat o femeie, în vârstă de 38 de ani, care, pe fondul unei discuții în contradictoriu, și-a agresat fizic concubinul. Polițiștii constănțeni efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

În aceeaşi noapte de 23 martie a.c., ora 23.20, polițiștii din cadrul Secției 5 au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 25 de ani, din municipiul Constanța, despre producerea unui scandal la domiciliu. Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat un bărbat, în vârstă de 31 de ani, care, pe fondul consumului de alcool, și-a agresat fizic concubina. Polițiștii constănțeni au emis ordin de protecție provizoriu și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.12
Pagina a fost generata in 0.16 secunde