Nunta anului în Marea Britanie: Pippa Middleton s-a căsătorit!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Nunta anului în Marea Britanie: Pippa Middleton s-a căsătorit!
Monden 21 Mai 2017 / 10:13 1266 accesări 0 comentarii

Pippa Middleton, sora mai mică a Ducesei de Cambridge, s-a căsătorit sâmbătă cu James Matthews într-o ceremonie aproape regală, la care au participat membri ai familiei regale britanice, precum Kate Middleton, Prințul William și Prințul Harry, dar și personalități din lumea mondenă. Pippa Middleton a strălucit de fericire părăsind biserica unde a avut loc ceremonia, în calitate de femeie căsătorită, la brațul soțului său, James Matthews.

Pippa Middleton, în vârstă de 33 de ani, sora cea mică a Ducesei de Cambridge, s-a căsătorit cu milionarul James Matthews , în vârstă de 41 de ani, la biserica St Mark's din Englefield, Berkshire. Aceasta este considerată nunta anului în Regatul Britanic. Un colț provincial din Berkshire s-a transformat într-un eveniment social major cu ocazia ceremoniei de nuntă a mierelui și miresei, care și-au făcut jurămintele în fața Ducelui și a Ducesei de Cambridge, a Prințului Harry și a fostului campion de tenis la Wimbledon, Roger Federer.

Au existat reguli stricte de securitate în orășelul unde a avut loc nunta, iar localnicii au fost rugați să aibă asupra lor actele de identitate și să nu facă declarații pentru presă.

Rochia a fost însoțită de vălul marca Stephen Jones, dar și de o tiara Maidenhair Fern și pantofi de satin în culoare ivorie Manolo Blahnik. Alături de Pippa a stat tatăl său Michael care și-a condus fiica cea mică la altarul bisericii St Mark's, din Englefield, Berkshire, iar mama miresei, Carole i-a întâmpinat la intrarea în lăcașul de cult.

Sora mai mare, Kate a jucat un rol vital și s-a asigurat că sora sa mai mică a arătat minunat în această zi importantă. Ducesa de Cambridge i-a rearanjat trena, dar și alte părți ale rochiei Pippei înainte de a intra în biserică.

În răsunt de clopote în micuțul orășel din Berkshire, mirii au mers ținându-se de mână pe lângă biserică, în timp ce grupul de cavaleri și domnișoare de onoare, toți copii, le-au deschis calea. Kate Middleton a fost extrem de grijulie față de sora sa mica, fiindu-i alături la fiecare pas pentru buna desfășurare a lucrurilor. Ducesa de Cambridge a purtat o rochie culoarea piersicii marca Alexander McQueen, o pălărie creația Jane Taylor și cercei Kiki McDonough.Pagina a fost generata in 0.1214 secunde