O cursă Wizzair s-a întors din drum după ce aeronava a lovit o pasăre

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
O cursă Wizzair s-a întors din drum după ce aeronava a lovit o pasăre
Eveniment 30 Iunie 2018 / 15:26 474 accesări 0 comentarii

Un avion Wizzair care trebuia să plece în Italia s-a întors pe Otopeni după ce a lovit o pasăre la decolare. Pasagerii vor ajunge la destinație cu o întârziere de 2 ore.

O cursă WizzAir s-a întors pe Otopeni imediat după decolare. "Wizzair-ul de Pisa a anulat acum câteva minute decolarea de pe Otopeni la viteză foarte mare. Avionul a lovit o pasăre. Se verifică acum avionul. Echipa tehnică a verificat avionul. Totul este în regulă. Peste câteva minute vom fi gata de decolare", a scris Francisc Doboş pe facebook, pasager în avion.

Cursa Wizz Air, W63157, din 30 iunie 2018, către Pisa s-a întors la scurt timp după decolare pe Aeroportul Otopeni, după ce pilotul suspectase că avionul ar fi avut un posibil impact cu o pasăre, scrie Air24.ro.

"Cursa WizzAir cu destinația Pisa, cu ora de decolare 13.50, a revenit la poziția de parcare după ce, în procedura de decolare, pilotul a suspectat un posibil impact cu o pasăre.

În urmă verificării aeronavei, nu au fost identificate urme de impact, astfel încât decolarea a fost reprogramată pentru ora 15.30.

La bord se află 214 pasageri care nu au fost debarcati pe perioada verificării aeronavei.” a declarat Valentin Iordache, Purtatorul de Cuvânt al CNAB.

Taguri articol


Pagina a fost generata in 0.164 secunde