O femeie a fost înjunghiată într-un magazin de lux!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

O femeie a fost înjunghiată într-un magazin de lux!

Eveniment 28 Aprilie 2016 / 10:39 908 accesări

O femeie care lucra ca vânzătoare într-un magazin din Capitală, ce aparţine Alinei Petre, fosta noră a lui Virgil Măgureanu, a fost înjunghiată, joi dimineaţă, chiar în timp ce se afla la serviciu, au declarat pentru Mediafax surse din rândul poliţiştilor.

Potrivit acestora, apelul la 112 s-a făcut în jurul orei 09.00, la faţa locului fiind trimise echipaje de la Secţia 1 şi o ambulanţă SMURD.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov, la faţa locului a fost găsită o femeie, în vârstă de aproximativ 30 de ani, cu multiple plăgi înjunghiate, la acest moment fiind făcute manevrele de resuscitare.

Contactată de Mediafax, Alina Petre a declarat că femeia lucra de mai mulţi ani în acel magazin şi că avea depuse mai multe reclamaţii la Poliţie pentru că ar fi fost bătută de concubin.

În direct la Antena 3, Alina Petre a declarat că angajata sa era urmărită și amenințată de mai mult timp de un fost iubit. Potrivit fostei nurori a lui Virgil Măgureanu, victima a depus plangere la Poliție împotriva fostului iubit, dar autoritățile nu au luat nicio măsură împotriva lui. Alina Petre a mai declarat că în momentul incidentului o altă angajată era prezentă în magazin.

UPDATE:

Femeia care lucra ca vânzătoare într-un magazin din Capitală ce aparţine fostei nurori a lui Virgil Măgureanu, Alina Petre, şi care a fost înjunghiată joi dimineaţă, a murit, au declarat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov pentru Mediafax.

Potrivit reprezentanţilor ISU Bucureşti-Ilfov femeia care a fost înjunghiată nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiindu-i declarat decesul.

UPDATE 2:

Poliţiştii l-au prins pe bărbatul care era principalul suspect în cazul femeii înjunghiate, joi, şi care lucra ca vânzătoare într-un magazin ce aparţine fostei nurori a lui Virgil Măgureanu, Alina Petre, acesta fiind în apropiere de locul crimei.12
Pagina a fost generata in 0.9147 secunde