O femeie din Texas condamnată la moarte pentru că a ucis o femeie însărcinată

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

O femeie din Texas condamnată la moarte pentru că a ucis o femeie însărcinată

Externe 12 Noiembrie 2022 / 13:27 1049 accesări

O femeie de 29 de ani din Texas a fost condamnată la moarte pentru că a ucis o femeie însărcinată pentru a-i fura fătul din pântece în octombrie 2020, informează AFP.

Verdictul de condamnare a luiTaylor Parkera fost pronunţat miercuri în Texas, după câteva săptămâni de proces început în luna septembrie, potrivit documentelor date publicităţii de tribunal.

Timp de luni de zile, aceasta i-a făcut să creadă pe iubitul şi pe rudele sale că aşteaptă un copil şi a discutat despre sarcina sa fictivă pe reţelele de socializare mergând până acolo încât şi-a cumpărat o burtă falsă de silicon. În realitate, nu putea avea copii deoarece suferise o histerectomie.

Pe 9 octombrie 2020, Taylor Parker a mers acasă la Reagan Simmons-Hancock, o tânără de 21 de ani aflată în ultimele luni de sarcină, pe care a înjunghiat-o de peste o sută de ori. După ce i-a tăiat pântecele pentru a scoate fătul, a părăsit locuinţa unde fiica de trei ani a victimei dormea într-o altă cameră.

Taylor Parker a fost arestată la scurt timp, la aproximativ 15 kilometri de locul crimei, la volanul maşinii, cu bebeluşul nou-născut în poală. Ea le-a spus poliţiştilor că tocmai născuse. Bebeluşul, internat în spital, nu a supravieţuit.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1409 secunde