O maşină a intrat în mulţime, în apropierea unui liceu din Franța. Elevii au fost răniţi

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
O maşină a intrat în mulţime, în apropierea unui liceu din Franța. Elevii au fost răniţi
Externe 11 Noiembrie 2017 / 10:15 438 accesări 0 comentarii

Un vehicul a intrat într-un grup de persoane care se aflau în acel moment în faţa Liceului Saint-Exupery din Blagnac, în apropiere de Toulouse, informează BFMTV. Trei elevi au fost răniţi. Autorităţile franceze au informat că unul dintre liceeni este în stare gravă.

Şoferul în vârstă de 18 ani nu are antecedente penale, însă el a recunoscut că a intrat intenţionat în grupul liceenilor. Făptaşul nu le-a opus rezistenţă poliţiştilor. Serviciul regional al poliţiei din Toulouse a fost solicitat să facă investigaţii. Faptele s-au petrecut vineri, în jurul orelor 16.00. Trei studenţi chinezi au fost răniţi în accident. Un tânăr de 23 de ani se află în stare gravă, potrivit BFMTV.

Suspectul a spus ulterior, la audieri, că suferă de schizofrenie. Potrivit celor mai recente informaţii, tânărul fusese internat într-un spital de psihiatrie dintr-o închisoare după o încarcerare precedentă.

Taguri articol

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2112 secunde