Ofertă de asasinat, amenințări cu moartea și șantaj

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Ofertă de asasinat, amenințări cu moartea și șantaj
Eveniment 12 Septembrie 2018 / 10:42 1704 accesări 0 comentarii

O femeie în vârstă de 42 de ani, din localitatea Valu lui Traian, județul Constanța, divorţată și cu doi copii minori,a cerut ajutorul poliţiştilor, cu o lună în urmă, sesizând faptul că un vecin i-a propus să îi omoare fostul soţ, dar şi pe alți doi prieteni de familie, pentru bani, spunându-i inclusiv că poate apela la asasini plătiți din Rusia, Polonia sau Serbia.Odată ce a refuzat odioasa propunere, femeia a fost amenințată cu moartea și cu acte de violență gravă de către același bărbat, care, totodată, i-a cerut și sume de bani cuprinse între 1.000 și 4.500 de euro,

În urma cercetărilor, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au identificat un bărbat, în vârstă de 54 de ani, din localitatea Valu lui Traian, județul Constanța, bănuit de comiterea faptei.

Polițiștii au stabilit faptul că, pe parcursul lunii mai 2018, respectivul bărbat s-a oferit să-l asasineze pe fostul soț al femeii, dar și pe doi prieteni ai acestuia, iar ca urmare a refuzului persoanei vătămate de a da curs acestui demers, a recurs la amenințări cu moartea sau acte grave de violență, solicitând diverse sume de bani.

La data de 11 septembrie a.c., polițiștii constănțeni au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară la adresa respectivului bărbat din Valu lui Traian, după care l-au reținut și introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, urmând ca la data de 12 septembrie să fie prezentat Judecătoriei Constanța cu propunere de arestare preventivă.

În cauză, suportul de specialitate a fost asigurat de polițiștii din cadrul Brigăzii Operațiuni Speciale Constanța.

”Urmare a cercetărilor în cazul unei infracţiuni de şantaj, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au identificat un bărbat în vârstă de 54 de ani, din localitatea Valu lui Traian, judeţul Constanţa, bănuit de comiterea faptei. La data de 20 august, o femeie în vârstă de 42 de ani, din localitatea Valu lui Traian a sesizat organele de poliţie că a fost ameninţată cu moartea şi acte de violenţă gravă de respectivul bărbat, care i-a cerut sume de bani cuprinse între 1000 şi 4500 de euro. În urma probatoriului administrat în cauză, poliţiştii au stabilit faptul că, pe parcursul lunii mai 2018, respectivul bărbat s-a oferit să-l asasineze pe fostul soţ al femeii, dar şi doi prieteni ai acestuia, iar ca urmare a refuzului persoanei vătămate de a da curs acestui demers, a recurs la ameninţări cu moartea sau acte de violenţă, solicitând diverse sume de bani”, a declaratMarius Niculescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanţa.

Bărbatul a fost reţinut, iar miercuri va fi prezentat la Judecătoria Constanţa, cu propunere de arestare preventivă pentru şantaj.

Loading...

Adaugă comentariul tău





NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.



Pagina a fost generata in 0.2168 secunde