Pakistanez arestat în Spania pentru că răspândea propaganda islamistă

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Pakistanez arestat în Spania pentru că răspândea propaganda islamistă
31 Mai 2016 / 11:58 157 accesări 0 comentarii

Autoritățile spaniole au anunțat marți că au arestat la Barcelona un bărbat de naționalitate pakistaneză, fiind suspectat de răspândirea propagandei militante islamiste pe rețelele de socializare, informează cotidianul iberic ABC, citând un comunicat al Ministerului de Interne.

Bărbatul a fost arestat în primele ore ale dimineţii zilei de marți, în orașul Hospitalet de Llobregat din provincia Barcelona.

Acesta ar fi participat în mod "direct" la "activitatea de editare, difuzare și promovare a propagandei de natură jihadistă" pe rețelele sociale, se mai arată în comunicat.

Autoritățile au mai explicat că în urma cercetărilor s-a determinat faptul că bărbatul avea "profil radical" și era "foarte activ în munca de promovare a ideilor și acțiunilor diferitelor grupări teroriste jihadiste," care operează în Siria și Irak, "mai ales Daesh." (acronimul arab al reţelei Stat Islamic - n.red.)

"Operațiunea de poliție a dus la neutralizarea unui element radicalizat important," se mai afirmă în comunicat.

De la începutul acestui an, în Spania au fost reținute 24 de persoane suspectate de legături cu militanții islamiști.

Loading...
Din aceeaşi secţiune Ştiri similare
Vezi mai multe ştiri

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.206 secunde