Pantofii sport, de pe teren în moda de stradă

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Pantofii sport, de pe teren în moda de stradă
Lifestyle 05 Mai 2020 / 09:00 1716 accesări 0 comentarii

Bărbații sunt cei mai mari consumatori de încălțăminte sport. Iar acest lucru a avut drept consecință migrarea pantofilor sport din zona de sportswear în moda streetwear. Astfel, majoritatea bărbaților care își cumpără adidasi în zilele noastre, îi aleg mai mult în funcție de modul în care îi pot asorta cu piesele din garderobă și mai puțin după performanțele pe care aceștia le pot oferi.

Tendințele aduc în prim plan, an de an, noi modele de pantofi sport sau variante clasice actualizate prin design, tehnologie și materiale inovatoare. Brandurile mari se întrec în lansări de produse care să facă față activităților sportive dar, în același timp, să urmeze tendințele și să poată fi abordați în diferite situații vestimentare. Iată trei categorii de pantofi sport care merg perfect în ținutele de stradă.

Minimaliști

Confortul secondat de versatilitate sunt principalele caracteristici ale pantofilor sport care au pătruns puternic în moda de stradă. Printre aceștia, sneakerșii cu un design minimalist sunt cei mai populari în zona vestimentației smart casual. Silueta slim a pantofului, abordarea monocromatică și talpa subțire fac din acest model o alegere ideală pentru diferite stiluri. În cazul lor, de la sport, la streetwear și office nu a fost decât un pas. Sneakerșii pot fi purtați atât în stilul athleisure, cu un trening simplu, cât și cu sacou și jeans într-o ținută smart casual. Însă, surpriza vine de la oamenii de business care îi poartă cu costumul office în orice casual Friday.

Clasici

Un alt tip de pantof sport care a fost propulsat în moda de stradă, a fost dezvoltat din modelul clasic. Un exemplu elocvent sunt pantofii New Balance de la Fashion Days . Brandul american New Balance produce pantofi sport de peste 100 de ani, însă în ultimele sezoane modelul clasic a fost declinat într-un număr infinit de culori și combinații cromatice care au invadat moda de stradă. Bărbații îi poartă la ținute sport cu tricou și joggers, cu chinos și sacou în abordări smart casual pentru week-end sau cu jeans și bomber jacket pentru searile în club.

Teniși

Tenișii din pânză sunt o altă categorie favorizată în moda de stradă. Silueta zveltă a pantofului și combinațiile de culori neutre între talpă și partea superioară creează acel echilibru estetic ce le conferă încredere. Astfel, tenișii sunt purtați cu jeans și tricou în ținute de week-end sau chiar cu costum de haine, la petreceri sau la birou.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1161 secunde