Parlamentul impune noi obligaţii pentru DNA și DIICOT

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Parlamentul impune noi obligaţii pentru DNA și DIICOT
Politică 07 Decembrie 2017 / 12:52 2504 accesări 1 comentariu

Comisia parlamentară specială pentru legile Justiţiei a introdus joi un nou articol în legea 304/2004 privind organizarea judiciară, potrivit căruia Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) va trebui să eleboreze anula un raport de activitate pe care să-l prezinte ministrului Justiţiei şi CSM.

"După articolul 79 indice 3 se introduce un articol nou, art. 794, cu următorul cuprins: Art. 794 - Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism elaborează anual un raport privind activitatea desfăşurată, pe care îl prezintă Consiliului Superior al Magistraturii şi ministrului justiţiei, nu mai târziu de luna februarie a anului următor. Ministrul justiţiei va prezenta Parlamentului concluziile asupra raportului de activitate al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism.", se arată în noul articol adoptat de comisia specială la propunerea Guvernului.

O obligaţie identică are şi DNA, care trebuie să prezinte, de asemenea, un raport anual ministrului Justiţiei şi CSM.

1 comentariu

Excelent... BRAVO 13:27:20 / 07 Decembrie 2017
PSD și ALDE.. BRAVO..

Pe KRUDUTA nu a mai verificat o nimeni de 15 ani.. Basismul și statul MAFIOT PARALEL își dă duhul !!!...in stradă.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2449 secunde