Partidă dificilă pentru CS Tomitanii în SuperLiga de rugby

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Sâmbătă, la Constanţa

Partidă dificilă pentru CS Tomitanii în SuperLiga de rugby

Sport 14 Septembrie 2018 / 10:56 550 accesări

Sâmbătă, în etapa a doua din SuperLiga CEC Bank, de la ora 11.00 (în direct la Telekom Sport 2), pe stadionul „Mihail Naca” din Constanţa, este programată partida dintre formaţiile CS Tomitanii Constanța şi CSA Steaua Bucureşti. Un meci dificil pentru echipa constănţeană, antrenorii George Sava și Cătălin Nicolae sperând să găsească soluţiile pentru a stopa jocul adversarei, finalistă la începutul sezonului în Cupei Regelui, unde a pierdut finala, 22-24 cu CSM București.

În prima etapă a campionatului, CS Tomitanii a pierdut la Baia Mare, scor 11-52 cu CSM Ştiinţa, iar CSA Steaua a câştigat la scor, 75-15, întâlnirea cu CS Universitatea Cluj.

În Divizia Naţională de Seniori, formaţia CS Năvodari nu va juca în prima etapă, deoarece echipa Moromeții Turnu Măgurele nu s-a mai înscris în campionat. Jucătorii antrenţi de Cristian Husea, Cornel Suciu și Virgil Năstase vor disputa sâmbătă, 15 septembrie, pe stadionul „Flacăra”, o partidă de verificare, adversară fiind formaţia Under 19 a Colegiului Tehnic „Dinicu Golescu” din Bucureşti, aflată în cantonament pe Litoral.12
Pagina a fost generata in 0.231 secunde