Percheziţii la persoane bănuite că ar fi vândut pe o platformă online telefoane contrafăcute

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Percheziţii la persoane bănuite că ar fi vândut pe o platformă online telefoane contrafăcute

Eveniment 18 August 2022 / 17:48 545 accesări

Poliţiştii au efectuat, joi, percheziţii la persoane bănuite că ar fi vândut pe o platformă online telefoane mobile susceptibile a fi contrafăcute, a informat Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa - Biroul Investigaţii Criminale, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, au pus în aplicare zece mandate de percheziţie domiciliară, unul în municipiul Constanţa, unul în oraşul Năvodari, două în judeţul Ilfov şi şase în municipiul Bucureşti, în cadrul unui dosar penal care vizează comiterea infracţiunilor de constituirea unui grup infracţional organizat, înşelăciune, uz de fals şi punerea în circulaţie a unor produse purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare.

"Din cercetări a reieşit că, în perioada aprilie-august 2022, patru femei, cu vârste cuprinse între 15 şi 30 de ani şi 6 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 21 şi 40 de ani, ar fi publicat pe o platformă de vânzare-cumpărare online anunţuri privind telefoane mobile susceptibile a fi contrafăcute", se precizează în comunicat.


În urma percheziţiilor, arată sursa citată, au fost descoperite mai multe înscrisuri şi bunuri utile cauzei, acestea fiind ridicate, în vederea continuării cercetărilor. Totodată, opt persoane (patru femei şi patru bărbaţi) bănuite de comiterea faptelor au fost depistate şi conduse la sediul Poliţiei, pentru audieri.

Prejudiciul cauzat este de aproximativ 50.000 de lei.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1476 secunde