Peste 120 de oameni au fost salvați de salvamontiști în ultimele 24 de ore

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Peste 120 de oameni au fost salvați de salvamontiști în ultimele 24 de ore

Eveniment 16 Ianuarie 2022 / 11:27 524 accesări
Foto: Salvamont Busteni

Foto: Salvamont Busteni

Salvamontiştii din ţară au avut 125 de intervenţii de urgenţă în ultimele 24 de ore, cele mai multe înregistrându-se în zona Braşovului.

La Dispeceratul Naţional Salvamont s-au primit 125 de apeluri prin care se solicita intervenţia de urgenţă a salvamontiştilor, astfel: 15 apeluri pentru Salvamont Municipiul Braşov, 11 pentru Salvamont Lupeni, 10 pentru Salvamont Alba şi câte 9 pentru Salvamont Borşa, Gorj şi Suceava.

Au mai fost intervenţii ale salvatorilor montani din Sibiu (8), Caraş Severin-Muntele Mic (7), Voineasa şi Bihor (câte 6).

Apeluri de urgenţă au fost primite şi pentru Salvamont Maramureş, Predeal, Prahova-Buşteni, Neamţ, Vatra Dornei, Azuga, Dâmboviţa, Caraş Severin-Semenic, Mureş, Rodna, Harghita, Prahova, Bran, Cluj, Petroşani, Buzău, Suceava, Gorj, precizează duminică Salvamont.

În cazul acestor intervenţii au fost salvate 125 de persoane. Dintre acestea 47 au fost predate la Ambulanţă sau SMURD pentru transport la spital. S-a înregistrat şi un deces,un bărbat care făcea singur drumeții a fost găsit mortîn Munții Călimani, la aproape 2000 de metri altitudine.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.2533 secunde