Peste 700 de elevi și zeci de profesori s-au autoevacuat dintr-o școală din Constanța din cauza unui incediu

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Peste 700 de elevi și zeci de profesori s-au autoevacuat dintr-o școală din Constanța din cauza unui incediu

Eveniment 10 Martie 2023 / 16:53 652 accesări

Mai multe autospeciale ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea au ajuns în dimineața zilei de vineri, 10 martie, la o școală din municipiul Constanța. Au fost evacuați 734 de elevi.

Conform ISU Dobrogea, echipajele au intervenit la Școala Generală nr. 30 „Gheorghe Țițeica” (strada Flămânda) din Constanța pentru lichidarea unui incendiu.

S-au autoevacuat 734 de copii și 24 de profesori. Intervenim cu două mașini de stingere, o autoscară, o descarcerare și două ambulanțe SMURD”, transmite ISU Dobrogea.

Din primele informații, incendiul ar fi izbucnit la un panou electric.

Ulterior,ISU Dobrogea a anunțat că incendiul a fost lichidat. Au ars materiale depozitate lângă panoul electric. Au fost evacuati 734 elevi si 24 de profesori și personal auxiliar. Un elev în vârstă de 9 ani a fost evaluat medical la fața locului (atac de panică). A refuzat transportul la UPU Constanța, fiind preluat de mama acestuia. De asemenea, doi adulti au fost asistați de echipajele SMURD si SAJ, cu atac de panică. S-a procedat la ventilarea întregii cladiri.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1414 secunde