Phoenix-Știința Constanța, succes în duelul cu Rapid București

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Baschet feminin / Liga Naţională Phoenix-Știința Constanța, succes în duelul cu Rapid București
Sport 20 Februarie 2020 / 09:46 306 accesări 0 comentarii

În etapa a 14-a a Ligii Naţionale de baschet feminin, Grupa B, baschetbalistele de la CS Phoenix-Ştiinţa Constanţa au câştigat, miercuri seară, în Sala Sporturilor din Constanţa, întâlnirea cu CS Rapid Bucureşti, scor 74-66, la pauză 37-29, trecând pe locul secund în clasament, cu 20 de puncte.

Scorul pe sferturi în meciul CS Phoenix-Știința - Rapid: 14-13, 23-16, 20-11, 17-26.

Punctele echipei constănțene au fost înscrise de Vladinka Erak 23, Lauren Brozoski 19, Donasja Scott 11, Andreea Beldian 8, Diana Vaţi 7 şi Katarina Matijevic 6. Au mai evoluat Mădălina Geleriu şi Andreea Mititelu.

„Plusul de valoare, dar mai ales dorința de revanșă, au cântărit decisiv în această seară (n.r. - miercuri seară) în favoarea noastră și am bifat o nouă victorie binemeritată în Liga Națională de baschet feminin.

Și pentru ca satisfacția să fie deplină, în urma acestui succes am urcat până pe poziția a doua a clasamentului cu 20 de puncte, la egalitate cu noul lider, CSM Alexandria, și ACS KSE Tg. Secuiesc, formație care a deținut primul loc până în această rundă. Felicitări fetelor noastre și cinste adversarelor noastre pentru prestația din această seară (n.r. - miercuri seară)”, a fost mesajul postat pe pagina oficială de Facebook a clubului constănţean.

În etapa viitoare, CS Phoenix-Știința va juca tot la Constanța, în Sala Sporturilor, sâmbătă, 22 februarie, de la ora 18.00, cu BC Sirius Tg. Mureș.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1665 secunde