Piese auto contrafăcute, sosite în vamă pe filiera Emiratele Arabe

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Piese auto contrafăcute, sosite în vamă pe filiera Emiratele Arabe

Eveniment 08 Noiembrie 2018 / 10:42 652 accesări

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă efectuează cercetări faţă de un cetăţean român care intenţiona să introducă în ţară din Emiratele Arabe Unite, prin Portul Constanţa Sud Agigea, într-un container, accesorii auto în valoare de peste 200.000 lei, susceptibile a fi contrafăcute.

În urma controlului vamal la un container sosit din Emiratele Arabe Unite, având ca destinatar o societate comercială de pe raza județului Mureș administrată un cetăţean român, în vârstă de 48 de ani, au fost descoperite 4.270 accesorii auto susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală al unor mărci cunoscute. Dacă ar fi fost comercializate ca produse OEM, valoarea acestora ar fi ajuns la suma de aproximativ 207.000 lei.

Bunurile au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate, la finalizare fiind dispuse măsurile legale care se impun.12
Pagina a fost generata in 0.2463 secunde