Plecări de la HC Dobrogea Sud

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Handbal masculin Plecări de la HC Dobrogea Sud
Sport 03 Iunie 2020 / 15:50 724 accesări 0 comentarii

Sursa foto: Facebook HC Dobrogea Sud Constanta

Sursa foto: Facebook HC Dobrogea Sud Constanta

Sursa foto: Facebook HC Dobrogea Sud Constanta

Sursa foto: Facebook HC Dobrogea Sud Constanta

După plecarea pivotului Marius Mocanu, HC Dobrogea Sud Constanţa a mai anunţat două despărţiri la finalul sezonului 2019-2020. Astfel, antrenorii Marko Isakovic şi Alexandru Buligan nu vor mai face parte din staff-ul tehnic începând cu sezonul viitor.

„Continuam capitolul „plecări” şi anunţăm azi despărţirea de antrenorul secund Marko Isakovic. După 6 ani la Constanţa, timp în care a câştigat 2 campionate, 3 cupe şi 3 supercupe, Marko nu va mai continua la HCD şi în sezonul viitor. Îi mulţumim din inimă pentru tot ce a reuşit alături de acest grup şi îi dorim baftă din plin în continuarea aventurii lui. Ştim că a antrenat până acum pe 3 continente, aşa ca poate va mări numărul lor şi va stabili un record.

Să-ţi meargă perfect, Marko! Toată Constanţa îţi multumeşte!”, a fost mesajul postat pe pagina de Facebook HC Dobrogea Sud Constanta.

„Antrenorul Alexandru Buligan, un profesionist prin excelență, care și-a lăsat amprenta asupra pregătirii portarilor și a întregii echipe, va părăsi Constanța după un an pe banca HC Dobrogea Sud”, a notat site-ul oficial al HCDS.

„Îi mulțumim pentru tot ce a făcut aici, un adevărat profesionist! Nu am mai prelungit contractul. Asta este viața sportivilor, a antrenorilor. Vor mai urma plecări, dar și sosiri. Ne vom despărți, din păcate, și de alții, dar căutăm cele mai bune soluții pentru a fi competitivi în sezonul următor, să ne batem pentru obiective îndrăznețe, așa cum i-am obișnuit pe fanii noștri”, a declarat Ionuţ Rudi Stănescu, preşedintele HCDS, pentru site-ul clubului constănţean..

Alexandru Buligan (60 de ani) a apărat culorile Constanței vreme de 5 sezoane. În perioada 2010-2014, a fost antrenor cu portarii la HCM Constanța, alături de care și-a trecut, în bogatul său palmares, 4 titluri naționale și 4 Cupe ale României, dar și o prezență în Final 4 Cupa EHF, la Berlin. După o experiență de 5 ani în Israel, a revenit în vara lui 2019 la Constanța pentru a intra în rîndurile „delfinilor”.

„Ca la fiecare final de sezon, există jucători sau antrenori de care ne despărţim şi noi „delfini” care vin alaturi de HCD pentru următorii ani.

Îi mulţumim lui Sandu Buligan pentru toată munca depusă la Constanţa în ultimul an (şi nu numai), pentru pasiunea lui uriaşă arătată la meciuri şi antrenamente şi pentru toate momentele în care ne-a inspirat să fim din ce în ce mai buni şi mai profesionişti în handbal.

Baftă multă în continuare, Buli! Vei fi mereu o parte din FamiliaHCD. Hai, Constanţa”, a fost mesajul postat pe pagina de Facebook HC Dobrogea Sud Constanta.

Preşedintele clubului, Ionuţ Rudi Stănescu, a anunţat că echipa va începe pregătirea peste trei săptămâni. Antrenorul Djordje Cirkovic a fixat reunirea lotului pentru data de 22 iunie, astfel că vor fi două luni de pregătire până la startul sezonului.

Sezonul competițional 2020-2021 va începe cu turneul Final Four al Cupei României, care ar trebui să se desfăşoare în zilele de 14 august şi 15 august, dacă nu vor interveni alte probleme cauzate de pandemia de coronavirus, iar prima etapă din Liga Naţională este programată la 19 august.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1481 secunde