Polițiștii costumați în Moș Crăciun au reținut trei traficanți de droguri

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Polițiștii costumați în Moș Crăciun au reținut trei traficanți de droguri

Eveniment 25 Decembrie 2016 / 11:43 1043 accesări

Polițiștii, unii dintre ei costumați în Moș Crăciun, sub coordonarea procurorilor DIICOT Dâmbovița, au prins în flagrant, sâmbătă noaptea, pe o stradă din Pitești, trei persoane care transportau cu o mașină 1,5 kg de canabis, acestea fiind reținute pentru 24 de ore, transmite corespondentul Mediafax

În ajunul Crăciunului, mai multe echipaje de poliție din cadrul IPJ Dâmbovița sub coordonarea procurorilor DIICOT Dâmbovița au blocat în trafic, pe strada Craiovei din Pitești, un autoturism înmatriculat în Bulgaria, despre care se știa că transportă droguri care urmau să fie distribuite în municipiu.

Deși unii dintre polițiști erau costumați în Moș Crăciun, la vederea mascaților, cele trei persoane care se aflau în mașină, doi bărbați și o femeie, s-au speriat și au blocat ușile autoturismului, forțele de ordine fiind nevoite să spargă un geam și să-i scoată pe cei trei pe acolo.

Anchetatorii au percheziționat mașina și au descoperit 1,5 kg de canabis, droguri ascunse în pungi.

Cele trei persoane au fost încătușate și duse la sediul DIICOT Dâmbovița pentru a fi audiate. Pe mașina cu care erau transportate drogurile s-a pus sechestru de către anchetatori.

Cei trei tineri își vor petrece Crăciunul în arestul IPJ Dâmbovița, aceștia fiind reținuți pentru 24 de ore. Rămâne că în urma audierilor și a probelor strânse procurorii să stabilească dacă ei fac parte dintr-o grupare mult mai mare. Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor dâmbovițeni.12
Pagina a fost generata in 0.2845 secunde