Poliţiştii detaşaţi pe litoral trăiesc în condiții mizere. An de an!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
„Șefuţii nu şi-ar lăsa acolo nici măcar animalul de companie pentru montă” Poliţiştii detaşaţi pe litoral trăiesc în condiții mizere. An de an!
Social 10 Iulie 2019 / 09:46 2750 accesări 0 comentarii

Vicepreşedintele Sindicatului Naţional al Poliţiştilor din România, SNPR Decus, Bogdan Bănică, atrage atenţia că are semnale că poliţiştii detaşaţi pe litoral, în perioada estivală, sunt cazaţi în spaţii în care „şefuţii nu şi-ar lăsa nici măcar animalul de companie pentru montă”.

Bogdan Băncilă, vicepreşedintele SNPR Decus, a scris, miercuri, pe pagina sa de Facebook, că are semnale că poliţiştii detaşaţi pe litoral stau în condiţii foarte proaste.

„Ca în fiecare an în sezonul estival, în toate staţiunile de pe litoralul românesc sunt detaşaţi/delegaţi în misiune poliţişti din toate judeţele ţării pentru a asigura un climat de normalitate turiştilor aflaţi în concediu. Şi tot ca în fiecare an, am semnale că aceştia fac obiectul bătăii de joc a comandanţilor laureaţi, fiind cazaţi în spaţii în care şefuţii nu şi-ar lăsa nici măcar animalul de companie pentru montă”, scrie Bogdan Bănică.

Acesta le-a transmis colegilor săi poliţişti să îi „orice aspect negativ în ceea ce priveşte condiţiile de cazare, masă sau nemulţumirile legate de latura profesională pe perioada misiunii, pentru a le putea verifica personal şi pentru a întocmi un material ce va fi înaintat către conducerea #IGPR şi #MAI în vederea remedierii acestora”.

„Haideţi să punem cu toţii umărul şi să începem să avem curajul să ne împotrivim transformării Poliţiei Române într-o societate de tip SRL patronată de câte un şmecheraş înstelat. Şi însetat”, a mai scris Bănică.

Situația aceasta nu este o premieră. În vara anului 2017, revolta polițiștilor detașați pe litoral și cazați în condiții precare sau chiar mizere a fost relatată în amănunt pe pagina de web aSindicatului Polițiștilor Europeni,care acuza bătaia de joc aIGPR . La scurt timp după apariția materialului respectiv, dar și după ce presa constănțeană a relatat pe larg acest subiect, condițiile de cazare s-au îmbunătățit cu puțin. Cu foarte puțin…

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2163 secunde