Polițiștii monitorizează autostrăzile și drumurile dinspre stațiunile turistice către Capitală

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Polițiștii monitorizează autostrăzile și drumurile dinspre stațiunile turistice către Capitală

Eveniment 05 Iunie 2017 / 12:14 638 accesări

Polițiștii monitorizează la finalul minivacanței de Rusalii în special traseele de deplasare dinspre stațiunile turistice către Capitală și celelalte aglomerări urbane, autostrăzile A1, A2 și A3, precum și sectoarele de drum dinspre punctele de trecere a frontierei. Potrivit unui comunicat de presă remis luni AGERPRES de IGPR, polițiștii acționează pentru fluidizarea și monitorizarea traficului, pentru a preîntâmpina producerea unor evenimente grave, la întoarcerea din minivacanță.

"La întoarcerea din minivacanță, polițiștii continuă acțiunile din stradă, pentru prevenirea evenimentelor grave, combaterea încălcării regimului legal de viteză și salvarea de vieți. Sunt monitorizate, în special, traseele de deplasare dinspre stațiunile turistice către Capitală și celelalte aglomerări urbane, autostrăzile A1, A2 și A3, precum și sectoarele de drum dinspre punctele de trecere a frontierei", se arată în comunicat.

Automobiliștii care părăsesc litoralul Mării Negre și se deplasează către Capitală și orașele din provincie pot folosi următoarele rute alternative:

- DN2: Constanța - Hârșova - Slobozia, DN2A: Urziceni - București;

- DN2A: Constanța - Hârșova - Giurgeni, DN3B - Chirana, DN3A: Fetești - Drajna și DN3: Lehliu - Fundulea - București.

Până la ora 14.00, pe autostrada A2 nu erau probleme de trafic.12
Pagina a fost generata in 0.1678 secunde