Polițistul rănit cu o sabie în misiune se simte mai bine

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Polițistul rănit cu o sabie în misiune se simte mai bine

Eveniment 12 Decembrie 2017 / 10:05 1052 accesări

Neurochirurgul Mircea Grămadă, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Neurochirurgie din Iași, a declarat, luni, că polițistul rănit în urmă cu o săptămână în timpul unei misiuni la Rădăuți a fost detubat, evoluția stării sale fiind favorabilă. "Pacientul este conștient, și-a revenit în mare parte, evoluția este lent favorabilă, a fost detubat, s-a scos sonda nazo-gastrică. În cursul acestei dimineți s-a efectuat și un Computer Tomograf. Urmează să se facă încercări de alimentare pe cale naturală. Pacientul comunică cu cei din anturaj, cu asistentele medicale. El beneficiază de o kinetoterapie intensivă și este în continuare în secția de terapie intensivă. Evoluția neurologică este favorabilă însă trebuie să ținem cont că oricând pot să apară complicații locale sau generale. De asemenea, nu ne putem pronunța în acest moment cu privire la sechelele cu care va rămâne deoarece cel puțin șase luni de zile va trebui să efectueze o activitate de recuperare neuromotorie în mediul specializat. În acest moment există speranțe că prognosticul vital este favorabil", a declarat dr. Mircea Grămadă.

Polițistul de la Serviciul de Acțiuni Speciale Suceava a fost grav rănit, în dimineața zilei de 5 decembrie, după ce a fost atacat cu o sabie în timpul unei percheziții ce se desfășura la Rădăuți, potrivit IGPR.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Suceava au desfășurat o acțiune pentru destructurarea unei grupări infracționale, fiind efectuate opt percheziții domiciliare. La una dintre locuințele percheziționate, în Rădăuți, una dintre persoanele vizate l-a atacat și rănit, cu o sabie, pe agentul șef adjunct de poliție Dan Ciprian Sfichi, din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Suceava, "rănindu-l foarte grav la cap și braț", conform IPJ Suceava.

Citește și:

Polițistul tăiat cu sabia, în comă profundă

Cine este Alexandru Huţuleac, interlopul care l-a lovit cu sabia în cap pe poliţistul de la trupele speciale

Ofiţer din trupele speciale, tăiat cu sabia în timpul unor percheziţii12
Pagina a fost generata in 0.2587 secunde