Poșta Română a dat de bani! Mulți, de numărat cu mașina!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Poșta Română a dat de bani! Mulți, de numărat cu mașina!

Social 02 Noiembrie 2017 / 15:23 1571 accesări

S-a terminat cu număratul manual al banilor la Poșta Română! Deși înglodată în datorii, Poșta îşi permite să cheltuie bani pe maşini de numărat bani, semn că sunt foarte mulţi bani de numărat în oficiile poştale, iar angajații de la oficii nu îi mai pot număra manual. Potrivit unui comunicat de presă al instituției, Compania Naţională Poşta Română a achiziţionat maşini de numărat bancnote pentru 57 de oficii poştale. Valoarea contractului este de aproximativ 130.000 lei fără TVA.

„Achiziţia de maşini de numărat bani urmăreşte uşurarea modului de lucru pentru salariaţii din oficiile poştale şi, în acelaşi timp, va micşora perioada de aşteptare a clienţilor la ghişeu“, se precizează în comunicat.

Cele 57 de echipamente vor ajunge în oficiile din Bucureşti, Ploieşti, Craiova, Timişoara, Cluj, Braşov, Iaşi, Constanţa, divizia de curierat rapid a Poştei Române - Prioripost şi centrele regionale de tranzit.

Din informarea Companiei înțelegem că aceste mașini de numărat banii reprezintă doar primul pas în procesul de modernizare. Urmează și alte și mai dihai! „Achiziţia de tehnică de calcul, echipamente de comunicaţii necesare realizării reţelelor de calculatoare, retehnologizarea oficiilor poştale prin dotarea cu utilaje şi echipamente poştale care vor permite armonizarea serviciilor poştale la standarde europene reprezintă o prioritate pentru management. În funcţie de Bugetul de Venituri şi Cheltuieli, compania urmează să facă aceste investiţii etapizat. Conducerea interimară a Poştei Române asigură stabilitatea activităţii companiei şi va continua proiectele majore în care aceasta este deja angrenată, printre care şi identificarea surselor necesare investiţiilor şi demararea achiziţiilor pentru dezvoltarea imediată a companiei“, se arată în comunicat.12
Pagina a fost generata in 0.219 secunde