Postare virală pe Facebook despre accidentele pe trecerea de pietoni

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Postare virală pe Facebook despre accidentele pe trecerea de pietoni
Social 16 Noiembrie 2018 / 17:06 1127 accesări 3 comentarii

"Feeling sad", Sorin Lucian Ionescu, fostul director al Televiziunii Neptun, a postat joi, 15 noiembrie, pe pagina sa de Facebook, un text care a devenit imediat viral, fiind distribuit, în mai puțin de o zi, de aproape 1.700 de.ori. Cunoscut ca o persoană foarte activă pe rețelele sociale, Sorin Ionescu însuși s-a mirat de numărul mare de distribuiri adunate într-un interval de timp atât de scurt și le-a scris prietenilor virtuali "N-am avut NICIODATĂ peste 200 de distribuiri. Mulțumesc pentru cei care vor citi!"

Postarea i-a fost inspirată de recentele și interminabilele accidente de mașină tragice, petrecute pe trecerea de pietoni. Cel mai recent eveniment nefericit petrecut într-o astfel de împrejurare a avut loc la Suceava, unde o femeie, de profesie jandarm, și-a pierdut viața, iar copilul ei de un an și jumătate a fost grav rănit.

Postarea care a suscitat o asemenea emoție are următorul conținut:

Fac un apel ca tată, șofer și pieton:

Nu mai traversați FĂRĂ SĂ VĂ ASIGURAȚI ȘI FĂRĂ SĂ VĂ UITAȚI în stânga și-n dreapta!!! Nu traversați dacă nu sunteți siguri, dacă nu e clar vizibil că mașinile care se apropie încetinesc și vor opri! nu muriți cu dreptatea în mână!

Nu mai distribuiți tâmpenii, distribuiți postarea asta!Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1889 secunde