Premieră la Mamaia! Competiție de triatlon cu 3 campionate naționale

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Cea mai mare din Sud-Estul Europei

Premieră la Mamaia! Competiție de triatlon cu 3 campionate naționale

Sport 02 Septembrie 2018 / 15:59 632 accesări

1.000 de pasionați de sport din 10 țări s-au înscris deja să ia startul la festivalul multisportiv TriChallenge care se va desfășura, în perioada 14 - 16 septembrie, în stațiunea Mamaia. Probele TriKids Duatlon și Crosul de 5km vor fi gratuite pentru constănțeni, inclusiv pentru cei de vârste fragede. În premieră, în cadrul competiției, se vor desfășura trei campionate naționale: Campionatul Național pe distanța half-triathlon, Campionatul Național de Sprint și Campionatul Național de Aquatlon.

Organizatorii TriChallenge, cea mai mare competiție de triatlon din Sud-Estul Europei, anunță că 1.000 de sportivi din 10 țări s-au înscris să ia startul concursului. La linia de start a probelor ce se vor derula în perioada 14-16 septembrie, în stațiunea Mamaia, vor fi peste 2.000 de pasionați de mișcare. De asemenea, 20 de țări din întreaga lume vor fi reprezentate de sportivii prezenți la TriChallenge.

Organizatorii au pregătit și surprize pentru gazdele competiției. În cadrul acestei ediții, probele TriKids Duatlon și Crosul de 5km vor fi gratuite pentru constănțeni, inclusiv pentru cei de vârste fragede. Informații complete despre condițiile de participare și traseul probei TriKids sunt disponibile pe pagina http://trichallenge.ro/trikids/info/probe/.

TriChallenge reprezintă trei zile de festival multisportiv, care include, de acum, și proba de Aquatlon, precum și proba H3RO, pe distanța standard de half-triathlon.

Mai mult, în premieră, în cadrul competiției, se vor desfășura trei campionate naționale: Campionatul Național pe distanța half-triathlon, Campionatul Național de Sprint și Campionatul Național de Aquatlon. În plus, TriChallenge va reprezenta o etapă premium, în cadrul Cupei României Bittnet RTS.

Până în prezent, TriChallenge Mamaia a fost și gazda a două cupe Europene, ajungand astfel pe harta europeana a competițiilor majore de triatlon. Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe site-ul www.trichallenge.ro și pe pagina de Facebook a competiției, www.facebook.com/TriathlonChallenge. TriChallenge este un eveniment organizat de către Smartatletic, finanțat de Primăria Constanța.12
Pagina a fost generata in 0.1702 secunde