Premierul Italiei, despre cutremur: Vom reconstrui totul, indiferent de eforturile depuse

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Premierul Italiei, despre cutremur: Vom reconstrui totul, indiferent de eforturile depuse

31 Octombrie 2016 / 08:58 411 accesări
Matteo Renzi

Matteo Renzi

Matteo Renzi, premierul italian, promite reconstrucția caselor, bisericilor și clădirilor care au fost distruse în seria de cutremure care a lovit Italia în ultimele luni, informează site-ul postului Euronews.

Matteo Renzi a făcut această declarație la numai câteva ore după puternicul cutremur care a avut loc în centrul Italiei.

“Vom reconstrui totul, casele, bisericile, magazinele comerciale. Tot ceea ce trebuie făcut pentru a reconstrui aceste zone va fi făcut”, a declarat premierul italian.

”Italia trece prin momente dificile”, a spus acesta, promițând însă că se vor depune eforturi de reconstrucție în anii ce vor urma, indiferent de posibile obiecții din partea UE sau a eventualelor costuri.

Anterior, Matteo Renzi a emis anularea taxelor pentru localnicii afectaţi de cutremure şi a anunţat o nouă iniţiativă, "Case italiene", pentru a stopa criticile în privinţa cauzelor prăbuşirii a sute de clădiri, inclusiv a unora care fuseseră consolidate recent. În acelaşi timp, acesta a declarat că este "absurd" să crezi că Guvernul italian ar putea construi clădiri care să reziste pe deplin în faţa cutremurelor.

Autorităţile italiene au declanşat o anchetă privind omor multiplu din culpă şi neglijenţă, în urma prăbuşirii a sute de clădiri ca efect al cutremurelor produse în luna august în centrul Italiei.12
Pagina a fost generata in 0.1964 secunde