Premii apetisante la concursul Tânărul Jurnalist al Anului 2018! Înscrie-te!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Premii apetisante la concursul Tânărul Jurnalist al Anului 2018! Înscrie-te!

Lifestyle 31 Octombrie 2018 / 11:28 526 accesări

Fundația Freedom House România este în plină pregătire a ediției aniversare a Concursului Național „Tânărul Jurnalist al Anului”. Concursul a ajuns astfel la vârsta maturității, venind cu obișnuitele premii de 1.000 de euro acordate tinerilor jurnaliști de presă scrisă și online, sub 35 ani, viitoare modele și mentori în meserie.

Tinerii jurnaliști cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani sunt așadar așteptați să se înscrie cu articole din domeniile Actualitate internă, Economic și Justiție, publicate în perioada 1 septembrie 2017 - 31 octombrie 2018. Pentru fiecare dintre cele patru secțiuni, tinerii jurnaliști pot înscrie în competiție maximum două articole, care să nu mai fi fost înscrise în alte concursuri. Data limită: 20 noiembrie 2018.

Pentru fiecare secțiune în parte va fi desemnat cel mai promițător tânăr jurnalist care a publicat articole relevante pentru domeniile propuse. Pe site-ul dedicat concursului, www.tja.ro, găsiți regulamentul complet de participare și toate informațiile necesare înscrierii.

Selecția articolelor va fi făcută de personalități ale mass-media românești, iar câștigătorul fiecărei secțiuni va primi un premiu în valoare de 1000 de euro.

De 20 ani, concursul „Tânărul Jurnalist al Anului” susține presa scrisă din România, promovând tineri jurnaliști de talent.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.1646 secunde